Alex Velea și Antonia, detalii despre nuntă. Va fi una cu totul atipică. Ce își doresc amândoi neapărat

Badea Violeta 05.10.2021, 17:34
Alex Velea și Antonia, detalii despre nuntă. Va fi una cu totul atipică. Ce își doresc amândoi neapărat

La sfârșitul anului trecut, Antonia a reușit să divorțeze de Vicenzo Castellano. Astfel, după opt ani de relaţie, Alex Velea și frumoasa cântăreață pot face toate demersurile pentru a se căsători cu acte. Cei doi au vorbit despre nuntă. Iată cum va arăta marele eveniment.

Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia

Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, și Antonia, în vârstă de 31 de ani, se iubesc de opt ani. Cei doi au împreună doi băieți superbi, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Achim, în vârstă de 4 ani. De asemenea, Antonia mai are o fiică, pe nume Maya, în vârstă de 11 ani.

Alex și Antonia demonstrează că un act nu înseamnă nimic, fiindcă cei doi abia s-au logodit în luna iulie a acestui an. Este adevărat că vedetele nu au putut face acest pas pentru că solista era încă căsătorită în acte cu Vicenzo Castellano. De acum încolo, cei doi se pot gândi serios la nuntă și chiar au făcut-o deja.

Recent, Alex Velea a dezvăluit că își dorește mai degrabă o nuntă restrânsă ca să aibă timp pentru toți invitații. Artistul a spus că își dorește să se asigure că toți se simt bine. Așadar, trapperul s-a gândit să nu pună pe listă mai mult de 200 de invitați.

De asemenea, artistul vrea să scotă din schemă tradițiile și obiceiurile românești. Acesta a spus că și-ar dori foarte mult o nuntă pe plajă. În plus, viitorul soț al Antoniei își dorește să facă senzație cu ținutele sale și să aibă o imagine impecabilă. Vedeta a subliniat că este foarte important să lase stresul deoparte și să se distreze alături de familie și de prieteni.

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a spus Alex Velea, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Alex Velea, Antonia si cei trei copii
Alex Velea, Antonia si cei trei copii

Antonia și Alex Velea s-au logodit

După opt ani de așteptare, Antonia este în culmea fericirii. La finalul anului 2020, vedeta a reușit să divorțeze de tatăl primul său copil, iar Alex Velea nu a pierdut vremea și i-a pus pe deget inelul de logodnă.

„A fost odată ca niciodată o fetiță ce visa la un mic palat alb, un prinț, râsete de copii care să umple castelul și un unicorn în grădină…(ok, treaba cu unicornul nu a devenit realitate), dar restul da, și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, sfârșit!’, a scris Antonia pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...