Alex Velea a recunoscut ce a ajuns să facă pentru bani. „Nu se ştie ce concerte vom mai avea”

Stan Filon, Diana Timișoreanu 24.09.2021, 19:09
Alex Velea a recunoscut ce a ajuns să facă pentru bani. „Nu se ştie ce concerte vom mai avea”

Alex Velea a lansat o melodie nou nouță, care se află deja în trending pe YouTube. Vedeta a venit cu piesa reggaeton ”Balerina” și la Neața cu Răzvan și Dani. Artistul s-a arătat neîncrăzător în viitorul concertelor, pe perioada pandemiei, așa că a spus clar ce va face în continuare pentru bani.

Alex Velea a recunoscut ce a ajuns să facă pentru bani

Alex Velea este un artist consacrat de ani buni în România. Melodiile sale ajung în top în cel mai scurt timp, mai ales în ultima perioadă, de când a adus pe piața din România trapmanele. Este mândru de invenția sa și a recunoscut că va continua să facă și să cânte trapmanele, deoarece acestea îi aduc bani.

Cu toate acestea artistul a venit la ”Neața cu Răzvan și Dani” cu ”Balerina”, ultimul său hit. Pesa a înegistrat deja în doar 3 zile peste 220 de mii de vizualizări și peste 7 mii de aprecieri. Cu ocazia vizitei lui Alex Velea în platoului emisiunii de la Antena 1, Dani și-a adus aminte și de ultima dată când s-a amețit binișor, doar pentru a-i demonstra Antoniei că este bărbat adevărat.

Alex Velea a recunoscut ce a ajuns sa faca pentru bani
Alex Velea a recunoscut ce a ajuns sa faca pentru bani

”Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat”

”Dani: Nu m-am mai amețit din 2019. S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu prea bem deloc, și între timp a venit diavolul în chip de  Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul.

Alex Velea: Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau… Jumătate din numele alese pentru copii a fost a mea, jumatate a ales Antonia. Pe lângă stilul reggaeton care m-a consacrat, fac și trapmanele pentru ca ele ne aduc bani și avem nevoie de bani în perioada asta, că nu se știe câte concerte vom mai avea”, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Alex Velea, iubitul Antoniei.

Antonia, cerută în căsătorie

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 9 ani. Cei doi au doi băieți împreună, iar recent artista a fost cerută, în sfârșit, în căsătorie. A avut loc în timpul unui așa-zis podcast filmat, pus la punct de Alex Velea pentru ca momentul să fie filmat. Artistul a mărturisit că avrut de mai multe ori să o ceară pe Antonia în căsătorie, dar mereu a ratat momentul, până acum.

“De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind. M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui! “, a povestit Alex Velea, la “ Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...