Alex Velea, dezvăluiri din intimitatea cu Antonia. Cum se încheie certurile din cuplu. „Știu cum să o împac”

Iancu Andreea 11.04.2022, 14:46

Alex Velea și Antonia trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Cele două vedete formează un cuplu de aproape nouă ani și sunt hotărâți să ducă relația la un alt nivel. Artistul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale în urmă cu un an și așteaptă să facă nunta. Totuși, ca în orice cuplu, cei doi au parte și de momente de certuri și discuții mai aprinse. Alex Velea a vorbit recent despre modul în care se încheie certurile cu Antonia.

Dezvăluiri din intimitatea cuplului. Cum se termină certurile dintre Alex Velea și Antonia

Ea este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind apreciată pentru aspectul fizic fără cusur dar și personalitatea sa jucăușă. Alex este la rândul său un bărbat care emană vigoare și pe care mulți alții îl invidiază pentru că trăiește o poveste de dragoste cu Antonia. Deși sunt destul de discreți când vine vorba despre viața de familie, cei doi artiști reușesc să mai dezvăluie uneori mici detalii din intimitatea lor.

Recent, în timpul unei discuții despre nunta ce urmează să aibă loc în curând, Alex Velea a făcut o mărturisire neașteptată. Pentru că mulți se întreabă dacă artistul traversează și momente de gelozie, dat fiind că are alături o femeie extrem de frumoasă și dorită, Velea a recunoscut că Antonia este un partener real pentru el, reușind să nu îi dea niciodată motive să fie gelos. Chiar dacă există unele certuri, normale în orice cuplu, cântărețul mărturisește că știe mereu să aplaneze conflictele și să își împace viitoarea soție.

„La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac” a menționat Alex Velea în cadrul unui interviu televizat.

Dezvăluiri din intimitatea cuplului. Cum se termină certurile dintre Alex Velea și Antonia
Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproape un deceniu

Motivul pentru care cei doi nu se grăbesc să facă nuntă

Alex Velea își surprindea iubita în urmă cu un an de zile, când i-a dăruit un inel spectaculos. De atunci, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o admire pe Antonia în rochie de mireasă. Din păcate, pandemia și situația actuală destul de incertă i-a determinat pe cei doi artiști să amâne fericitul eveniment. Cântărețul a dezvăluit la Antena Stars că nu își dorește ca nunta sa cu Antonia să devină un subiect agasant, încercând să păstreze în intimitate anumite detalii.

Cu toate acestea, cei doi viitori soți nu ascund faptul că își doresc să organizeze evenimentul din postura de oameni normali. Alex a precizat că va anunța cu siguranță atunci când nunta va avea loc, însă deocamdată consideră că nu este o perioadă bună pentru o astfel de ceremonie.

„Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?”. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm să le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

Pe de altă parte, artistul se consideră un bărbat norocos, care se bucură de frumusețea partenerei sale de cuplu. Alex Velea a recunoscut că își imaginează că amândoi vor arăta spectaculos în ținutele de nuntă, apreciând frumusețea Antoniei, despre care a precizat că este la fel de frumoasă indiferent de hainele pe care le îmbracă sau nu.

„Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins de asta, iar eu în smoching! Ea este foarte sexy în orice fotografie îmbrăcată și dezbrăcată”, a punctat Alex.

Antonia și Alex Velea au împreună doi fii, pe Dominic și Akim, dar și pe fiica artistei din prima sa căsătorie, Maya.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...