Ce a spus Adela Popescu despre copiii Antoniei şi ai lui Alex Velea. Toată lumea a auzit

Iancu Andreea 06.09.2021, 13:47
Ce a spus Adela Popescu despre copiii Antoniei şi ai lui Alex Velea. Toată lumea a auzit

Adela Popescu este o mămică împlinită. Dincolo de cariera sa din televiziune, vedeta de la Pro TV a adus recent pe lume cel de-al treilea băiețel al familiei pe care o formează cu Radu Vâlcan. Cei doi părinți se confruntă, la fel ca în cazul multora, cu unele situații neașteptate, imprevizibilul fiind caracteristic copiilor mici. Făcând o paralelă cu copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, Adela Popescu a făcut recent o dezvăluire inedită despre fiii săi. Vedeta de la Pro TV a recunoscut totul în direct.

Adela Popescu, despre copiii Antoniei și ai lui Alex Velea

Chiar dacă a revenit în postura de prezentator, la numai o lună de la nașterea celui de-al treilea micuț al său, gândul Adelei Popescu este permanent la copilașii săi. Mulți dintre invitații prezenți în platoul Vorbește lumea îi amintesc vedetei de cei mici, astfel că vedeta a dezvăluit recent mai multe aspecte din intimitatea familiei sale. Adela Popescu a vorbit despre copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, făcând o paralelă între aceștia și băiețeii săi. Mămică dedicată, prezentatoarea este extrem de atentă la toate aspectele privind creșterea micuților ei.

Pentru că în platoul emisiunii de la Pro TV a fost prezent Piticu’, fostul membru al trupei Simplu, alături de copiii din trupa lui de dans, Adela a făcut o remarcă surprinzătoare. Aceasta a fost impresionată de prestația tinerelor talente și a dezvăluit că fiii ei nu prea dansează. Prin comparație, vedeta a mărturisit că este plăcut uimită de performanțele copiilor cuplului format de Antonia și Alex Velea, filmați adesea de părinții lor în timp ce executau mișcări destul de complicate de dans.

Copiii mei nu dansează. Nu ştiu de ce, nu înţeleg de ce nu vor. Se mai prostesc ei aşa dar nimic serios…. Tu ai văzut cum dansează copiii Antoniei şi ai lui Alex Velea? Sunt fenomenali, a remarcat Adela Popescu, la Vorbeşte Lumea.

Adela Popescu, despre copiii Antoniei și ai lui Alex Velea
Adela Popescu, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”

Vedeta a revenit la cârma emisiunii după doar o lună de la nașterea celui de-al treilea băiețel

Având în vedere că mezinul Adrian, cel de-al treilea fiu al cuplului format din Adela Popescu și Radu Vâlcan, are aproape o lună de la naștere, mulți s-au întrebat cum reușește proaspăta mămică să facă față programului din platoul emisiunii și vieții de acasă. Emoționată de revenirea atât de rapidă, frumoasa Adela a recunoscut că are parte de ajutor din partea mamei sale și a lui Radu, care se împart în cele patru ore cât vedeta lipsește de acasă.

Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...