Alex Bodi, primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi după scandalul uriaș

Redacția IMPACT 23.03.2020, 12:02
Alex Bodi, primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi după scandalul uriaș

Alex Bodi a oferit primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Fostul partener al celebrei blondine a dezvăluit ce se întâmplă în prezent între ei. Mai mult, momentul divorțului a fost marcat pe data de 10 martie. Cei doi au efectuat o vizită la notar, pentru a putea să își încheie oficial socotelile, în calitate de soț și soție.

Ce spune Alex Bodi despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la notar chiar după ce vedeta își serbase ziua de naștere. La câteva zile de la momentul ce trebuia să fie unul fericit, blondina a decis să meargă la notar. Și acolo scandalul dintre cei doi foști soți a fost unul pe măsură, și nici zilele care au urmat nu au fost mai bune. Foștii soți s-au acuzat reciproc de diverse lucruri, printre care unele deosebit de grave.

Mai mult, ce îi mai „unește”, în prezent, pe Bianca și Alex Bodi este un alt scandal, prin care bărbatul a acuzat-o că nu i-ar fi înapoiat mașina. Situația ar fi devenit atât de delicată, încât acesta s-a văzut nevoit să ia măsuri, în instanța de judecată. Totuși, în perioada de față, și instituțiile de acest fel și-au închis porțile pentru public, din pricina epidemiei în desfășurare. Fosta soție nu i-ar fi înapoiat mașina, iar în acest sens, bărbatul pare hotărât să meargă până la capăt și să își facă dreptate.

Alex Bodi, primele declarații despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi după scandalul uriaș
Alex Bodi a avut o primă reacție despre împăcarea cu fosta soție

Între cei doi nu mai există nicio urmă a faptului că ar dori să își reia relația. Ba mai mult, Alex Bodi și-ar fi văzut deja de viața sa. Pe de altă parte, Bianca ar susține că acesta o sună de foarte multe ori pe zi, cerându-i să revină în căminul lor conjugal. În realitate, există și zvonuri că blondina ar fi făcut toate cele necesare pentru a obține un ordin de protecție, de fostul soț, de la Judecătoria Buftea.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

”Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a susținut Alex Bodi, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe