Pe George Burcea l-a lovit ghinionul după despărțirea de Andreea Bălan. Ce se întâmplă cu actorul

George Burcea, lovit ghinionul după despărțirea de Andreea Bălan. Sursa foto: click.ro

George Burcea se confruntă cu probleme financiare în această perioadă. Actorul, după ce a plecat din casa Andreei Bălan, s-a mutat la un prieten, de unde avea de gând să plece repede, numai că actualul context i-a dat planurile peste cap.

Pe George Burcea l-a lovit ghinionul după despărțirea de Andreea Bălan. Ce a păţit actorul

George Burcea nu avea de gând să stea prea mult pe capul prietenului, numai că pandemia i-a dat planurile actorului peste cap. George Burcea avea de gând cu banii strânşi din spectacole să îşi închirieze o locuinţă numai că, ghinion, din cauza stării de urgenţă instituită în ţara noastră teatrul a fost închis.

Astfel, George Burcea nu mai încasează niciun ban. Tot contextul actual în care ne aflăm i-a dat şi planul de divorţ peste cap. Toate tribunalele au fost închise, iar un divorţ în faţa notarului nu este posibil, întrucât doar instanţa se poate pronunţa în privinţa copiilor pe care cuplul Andreea Bălan şi George Burcea îi au.

Andreea Bălan s-a autoizolat cu fetiţele sale încasă

Andreea Bălan s-a autoizolat cu fetiţele sale încasă. Sursa foto. Facebook

Recent, actorul a câştigat un casting pentru un film românesc ce va fi difuzat la Antena 1. Astfel, acesta ar fi semnat un contract generos cu Antena 1, într-un film în care urmează să joace un rol negativ. Mai mult, filmările la filmul respectiv începuseră, dar au fost sistate din cauza pandemiei.

Nu își mai poate vedea fetițele

O altă problemă a lui George Burcea este că nu-şi mai poate vedea fetiţele, Ela şi Clara. Andreea Bălan nu mai permite nimănui să intre în casă, excepţie făcând doar mama cântăreţei, pentru ca micuţele să fie protejate de infecţia care face ravagii în toată Europa.

În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat apropiați ai Andreei pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI