Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se mută în instanță! Ce se întâmplă între cei doi, la scurt timp de la divorț

Redacția IMPACT 19.03.2020, 11:05
Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se mută în instanță! Ce se întâmplă între cei doi, la scurt timp de la divorț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț, dar nu și-au încheiat încă toate socotelile. Așa se face că Bianca a depus plângere la poliție împotriva fostului soț pentru agresiune și a cerut asigarearea protecției. Ce se întâmplă între cei doi acum?

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se mută în instanță

După ce Bianca a cerut eliberarea unui ordin de protecție, atât ea cât și Alex Bodi trebuiau să se prezinte miercuri în fața magistraților. Însă, potrivit surselor citate de Cancan.ro . Alex Bodi nu s-a prezentat în sala de judecată, dar și-a trimis avocații.

În urma ședinței, judecătorii i-au acordat un răgaz Biancăi pentru a veni cu probe și acte care să ateste că a fost agresată de fostul soț. Potrivit acelorași surse, motivul pentru care Bodi ar fi lipsit este pentru că nu se află în țară.

bianca dragusanu, alex bodi, divort, instanta
Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se mută în instanță. Sursă foto: Ciao

Reamintim faptul că Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Alex Bodi că a fost extrem de violent cu ea și că a lovit-o cu bestialitate în mașină doar pentru a o convinge să vină cu el la Viena. Vedeta a spus că el era conștient de iminentul divorț, însă voia cu orice preț să-l evite.

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină”, a declarat Bianca.

De asemenea, Bianca a mai precizat că după ce s-a urcat în avion și s-a întors acasă a primit o sumă de bani de la Bodi de teama unei posibile plângeri la poliție. Însă, blondina spune că în cele din urmă nu a intrat în posesia banilor.

La polul opus, Alex Bodi susține că Bianca exagerează și că lucrurile nu au stat, de fapt, așa cum le-a povesit ea. Acesta spune că Bianca ar fi postat o poză pe Instagram în care se vede că nu are nimic și că nu a făcut niciun demers pentru ca divorțul stabilit să aibă loc.

„Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița”, a spus AlexBodi.

 

Urmăriți Impact.ro și pe