Alex Bodi este putred de bogat! Are bolizi de lux și chiar un avion privat. FOTO de senzație

Mihai Roșoiu 11.11.2020, 13:57
Alex Bodi este putred de bogat! Are bolizi de lux și chiar un avion privat. FOTO de senzație

Alex Bodi este omul momentului în showbizul românesc. Reținerea fostului soț al Biancăi Drăgușanu într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane este subiectul principal al vieții mondene. Procurorii DIICOT l-au reținut, iar acum ies la iveală detalii neștiute despre ce avere are Alex Bodi. El este putred de bogat. Are bolizi de lux și chiar un avion privat, însă detaliile despre cum și-a crescut averea sunt mai puțin cunoscute.

Ce avere are Alex Bodi. Afaceristul nu a avut mereu bolizi de lux și avion privat

Viața lui Alex Bodi nu a fost mereu îndestulată. O povestește chiar el în numeroasele interviuri oferite presei din România. Până să apară la brațul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi era un necunoscut. Omul de afaceri din Mediaș a devenit persoană publică odată cu asocierea cu Bianca Drăgușanu. După primele fotografii surprinse de paparazzi, jurnaliștii au început să sape. Au încercat și au reușit să afle ce avere are Alex Bodi.

Mașinile cu care se afișa bărbatul au fost prezentate pe larg. Apoi s-a intrat în profunzime și au fost scoase la iveală mai multe secrete. Unul dintre ele a fost asocierea sa cu un om de afaceri croat. Business-urile acestuia din urmă erau multiple, inclusiv o mină de metale prețioase în Africa de Sud. Surse neoficiale spun că Alex Bodi a devenit mâna dreaptă a croatului și de-aici a început ascensiunea sibianului.

Ce avere colosală are Alex Bodi. Fostul sot al Biancai e putred de bogat
Ce avere colosală are Alex Bodi. Fostul sot al Biancai e putred de bogat

Alex Bodi a dat faliment cu un club din Spania

Afacerile fostului soț al Biancăi Drăgușanu nu au mers tot timpul perfect. Prima investiție majoră a însemnat și primul fiasco. Clubul din Spania în care a investit a dat faliment, iar familia bărbatului a fost nevoită să pună umărul la rederesarea financiară a lui Alex. După acest eșec, Alex Bodi a intrat în afaceri cu mașini. De data asta a nimerit-o și banii au început să apară.

Relația cu omul de afaceri croat l-a ridicat și mai mult pe medieșean. Acum, averea lui Alex Bodi este estimată la câteva milioane de euro. Investițiile sale recente, inclusiv în domeniul financiar indică o stabilitate financiară. Chiar dacă nimeni nu știe ce avere Alex Bodi, bănuielile sunt multe și diferite.

Nu a renunțat la vânzările de mașini

Chiar dacă și-a extins domeniul de afaceri, Alex Bodi nu a renunțat la comerțul cu mașini. De altfel, omul de afaceri este posesorul unor modele rare.

Bărbatul și-a luar de curând un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo. Dacă informațiile oferite de presă sunt corecte, Alex Bodi mai deține  Lamborghini Aventador SV, acesta fiind unul dintre cele 500 de exemplare construite de producatorul italian.

Ce avere are Alex Bodi din comertul cu masini de lux
Ce avere are Alex Bodi din comertul cu masini de lux
Dacă vă întrebați ce avere are Alex Bodi, să vă mai spunem că și-a achiziționat și un model Ferrari Pista 488, ce are ca pret de pornire de 400.000 de euro. De asemenea, Bodi mai este deținătorul unui Rolls-Royce Wraith, al unui  Mercedes-Maybachl și are un Mercedes-AMG, plus un Bugatti Chiron.
Gurile rele spun că pe lista de piese de colecție a lui Alex Bodi ar mai exista și un avion privat deținut de acesta.
Urmăriți Impact.ro și pe