Alex Bodi a fost întrebat despre amantă în plin scandal cu Bianca Drăgușanu. Cum a cunoscut-o: „Își făceau unghiile împreună”

Alex Bodi dă cărțile pe față cu privire la Daria Radionova

Adevărul despre relația fostului soț al Biancăi Dragușanu cu moldoveanca Daria Radionova iese la iveală! Chiar Alex Bodi s-a decis să dea cărțile pe față, după ce a fost acuzat că i-ar fi fost infidel frumoasei blonde.

Alex Bodi, întrebat despre amantă în plin scandal cu Bianca

Dacă vă întrebați cumva cine este Daria Radionova, ei bine, aceasta este o afaceristă extravagantă care locuiește în Londra, având origini moldovenești. Ea este cea despre care se zvonește că ar fi tulburat liniștea căminului Biancăi cu Alex Bodi. Milionarul a fost văzut în compania excentricei moldovence încă de pe vremea când purta verighetă. Urmarea evidentă? Toată lumea a presupus că aceștia ar avea o aventură. Tăcerea celor doi, de altfel foarte activi în mediul online, a alimentat și mai mult speculațiile.

Întrebat cu privire la Daria, dar și despre ideea conform căreia relația extraconjugală cu aceasta ar fi dus la divorțul de Bianca Drăgușanu, Bodi s-a decis să aducă puțină lumină în cazul controversat.

„E prietenă cu iubitele prietenilor mei”

Fostul soț al Biancăi neagă cu vehemență faptul că ar avea vreo legătură cu focoasa moldoveancă. Potrivit spuselor bărbatului, Daria este prietenă cu partenerele oamenilor de afaceri cu care el colaborează, și nimic mai mult.

Ea este Daria Radionova, presupusa iubită a lui Alex Bodi

Ea este Daria Radionova, presupusa iubită a lui Alex Bodi

„Hai să îți spun… Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ori în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul”, susține milionarul, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI