Alertă cu bombă la podul istoric care face legătura între România și Ucraina

Stan Filon 04.06.2022, 22:23
Alertă cu bombă la podul istoric care face legătura între România și Ucraina

S-a dat alarma la granița României cu Ucraina, acolo unde s-a primit o amenințare cu bombă! Un apel telefonic efectuat la 112 a a alertat autoritățile, după ce o voce a spus că există o bombă chiar pe podul istoric care face legătura între România și Ucraina. Traficul în zonă a fost imediat blocat de autorități, care a desfășurat trupe importante în apropierea podului. Pirotehniștii au sosit și ei la fața locului.

Alarmă cu bombă la granița cu Ucraina

Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmatiei este total blocat în acest moment, după ce a fost semnalată o amenințare cu bombă. Un bărbat se pare că a sunat la 112 și a anunțat că ar fi amplasat o bombă pe podul care face legătură cu Ucraina, țara vecină aflată în război cu Rusia.

Podul respectiv face legătura între localitățile Sighetu Marmației și Solotvino din Ucraina, iar bărbatul respectiv a amenințat că acesta va fi aruncat în aer. SRI a intrat și el în alertă, potrivit antena3.ro. 

Alarma cu bomba la granița cu Ucraina
Alarma cu bomba la granița cu Ucraina

Pirotehniștii verifică acum podul care face legătură cu Ucraina

În acest moment perimetrul este asigurat de polițiști și celelalte forțele de ordine, jandarmi și polițiști de frontieră, urmând a se efectua verificări de către o echipă de pirotehniști din cadrul Direcției Județene de Informații Maramureș, pentru descoperirea eventualelor materiale explozive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...