Alegeri locale 2020. Câți bani încasează lunar Gabriela Firea pentru funcția de primar și ce avere a strâns până la 48 de ani

Stan Filon 08.09.2020, 15:42
Alegeri locale 2020. Câți bani încasează lunar Gabriela Firea pentru funcția de primar și ce avere a strâns până la 48 de ani

Gabriela Firea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată țara o cunoaște de zeci de ani, de pe timpul când era prezentatoare la Antena 1. A simțit nevoia de o schimbare și așa s-a lansat în politică. Face politică la cel mai înalt nivel de ani buni, de când a intrat în PSD, și numele său a fost vehiculat chiar pentru candidatura la prezidențiale.

S-a aflat ce salariu încasează lunar Gabriela Firea de la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a strâns o avere consistentă în anii când prezenta știrile la Antena 1, dar și-a rotunjit bine veniturile și de când a devenit primarul General al Capitalei. Ce avere deţine aceasta, ce salariu încasează lunar? Iată ce spune declaraţia sa de avere!

Gabriela Firea ocupă funcţia de primar general al Capitalei din data de 5 iunie 2016. Și acum apare foarte des pe micile ecrane, de fiecare dată când are să le transmită ceva important bucureștenilor sau când mai are de atacat Guvernul liberal.

S-a aflat ce salariu încasează lunar Gabriela Firea de la Primăria Capitalei
S-a aflat ce salariu încasează lunar Gabriela Firea de la Primăria Capitalei

Gabriela Firea este căsătorită din anul 2010 cu Florentin Pandele

Este căsătorită din anul 2010 cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele și împreună au doi băieței. Când vine vorba despre bani, cei doi soți nu își fac probleme, deoarece au o avere consistentă. Conform adevarul.ro, Gabriela Firea şi Florentin Pandele au patru terenuri, toate în judeţul Ilfov.

Cel mai mare dintre terenuri a fost primit drept moștenire în anul 1991 și are 60.000 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere. Se pare că cei doi au avut şi un teren în Voluntari, dar l-au vândut pentru suma de 41.000 de euro. Aceştia deţin şi o casă de 240 de mp în Ilfov şi un autoturism marca Mercedes Benz.

Are bijuterii de 130 de mii de euro

Gabriela Firea este o femeie elegantă și își asortează de fiecare dată hainele cu bijuterii scumpe. Primarul General are, potrivit declarației de avere, bijuterii din platină, aur alb şi galben, ceasuri vechi, inele, lănţişoare, brăţări, cercei în valoare totală de 130.000 de euro. Posedă și tablouri şi alte obiecte de artă în valoare de 110.000 de euro.

Dar ce salariu primește în ficare lună Gabriela Firea de la Primăria  Capitalei? Ei bine, tot din declarația sa de avere aflăm că este remunerată pentru munca depusă cu 181.000 de lei (37.200 euro) pe an, ceea ce înseamnă  un salariu de 15.000 de lei pe lună (3.100 euro).

Nici soțul său nu stă prost deloc la capitolul salariu. Florentin Pandele primește anual suma de 118.600 de lei (24.400 de euro), deci 9.900 de lei pe lună (2.000 de euro).

Urmăriți Impact.ro și pe