Ai visat pisici? Dicţionarul viselor îţi explică tot ce trebuie să ştii despre asta

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 16:43
Ai visat pisici? Dicţionarul viselor îţi explică tot ce trebuie să ştii despre asta

Lumea viselor este una fascinantă, mai cu seamă că ascunde unele mistere, pe care unii au încercat să le dezlege de-a lungul timpului. Pe lângă visele ce au drept protagoniști persoane apropiate sau cunoscute, poate că te-ai întrebat ce înseamnă când visezi pisici. Dicționarul viselor dezvăluie care sunt explicațiile din spatele aparițiilor felinelor din timpul somnului.

Ce înseamnă dacă ai visat pisici. Explicațiile care se regăsesc în dicționarul viselor

Pisicile sunt unele dintre animalele domestice cele mai îndrăgite de oameni, adesea fiind prezente în viețile noastre drept companion. Prezența lor este semnalată de mai bine de 9500 de an, devenind unul dintre patrupedele iubite de oameni, alături de câini. Poate că nu se întâmplă atât de des, însă felinele pot apărea în visele noastre și mai cu seamă în drumurile noastre. Nu puțini sunt cei care consideră că o pisică neagră aduce ghinion atunci când îți taie calea. Asemenea acestei superstiții, prezența pisicilor în vis poate avea o semnificație. Și pentru că puțini cunosc ce înseamnă când visezi pisici, dicționarul viselor poate oferi răspunsurile pe care le căutam.

Chiar dacă pisicile sunt adesea asociate cu lucruri negative sau diabolice, acestea nu trebuie întotdeauna interpretate într-o astfel de manieră. O pisică neagră în vis semnifică adesea teama cu care ne confruntăm, însă acest fapt nu ar trebui să ducă la îngrijorare. De multe ori, interpretările variază în funcție de contextul visului dar și de alte detalii, la care trebuie să fim atenți și de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim să află ce înseamnă când visezi pisici.

Ce semnifică dacă ai visat pisici
Ce semnifică dacă visezi pisici

Care sunt semnificațiile pisicilor din vis

În dicționarul viselor putem descoperi diferite explicații în funcție de variantele de vise în care sunt surprinse felinele. Fie că vorbim despre o pisică agresivă, ori de una jucăușă sau de un pui de pisică, fiecare poate aduce o altă semnificație în viața noastră. Iată câteva dintre interpretările viselor cu pisici, de care poți ține cont data viitoare când le experimentezi.

  • Pisica agresivă – Se spune că prezența unei pisici agresive în vis reprezintă unele probleme de identificare ale personalității tale feminine, pe care le traversezi. Deși sunt animale caracterizate de feminitate, această caracteristică se pierde atunci când pisicile devin furioase. Lipsa de încredere, de blândețe și afecțiune este și ea semnalată într-un astfel de vis. Totodată, ar putea exista unele conflicte cu anumite persoane, fapt care duce la neliniște în interiorul tău.
  • Pui de pisică – Dacă visezi pui de pisică înseamnă că ai nevoie să evoluezi. Fie că vorbim de planul personal sau de cel profesional. Ai putea să îți dorești să achiziționezi o casă, ori să avansezi la locul de muncă. În ambele situații este clar că ești în căutarea independenței.
  • Pisica moartă – Chiar dacă nu este un vis tocmai plăcut, o pisică moartă reprezintă o rupere a unei legături cu cineva. Fie că este o relație de prietenie, un mariaj sau poate pierderea locului de muncă. Totuși, dicționarul viselor dezvăluie, în funcție de nivelul de descompunere al animalului, cât de mult îți va fi afectată viața de această schimbare.
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...