Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la Matei Balș! Ce a pățit deputata PNL și ce se întâmplă chiar în aceste clipe cu ea

Iancu Andreea 21.09.2020, 10:55
Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la Matei Balș! Ce a pățit deputata PNL și ce se întâmplă chiar în aceste clipe cu ea

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a povestit pe internet un incident grav, petrecut în Capitală. În urma acestuia, politicianul a ajuns de urgență la Matei Balș, unde a descoperit cu stupoare că nu este singura victimă. Întregul eveniment a fost făcut public pe pagina de Facebook a deputatului.

Adriana Săftoiu, mușcată grav de un câine

Politicianul PNL a povestit pe pagina sa cum a ajuns să meargă de urgență la spital pentru vaccinul antirabic, după ce a fost mușcată de un maidanez.

„Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos.

Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu”, a povestit aceasta pe Facebook.

Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine pe stradă
Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine pe stradă

Nu era singura victimă a maidanezului din Băneasa

Inițial, Adriana Săftoiu a mers de urgență la Spitalul Elias, unde i-au fost constatate trei plăgi, dintre care una profundă. Ulterior, deputatul a trebuit să ajungă la Matei Balș pentru a i se administra vaccinul antirabic. În timp ce își aștepta rândul, Adriana Săftoiu a afla o informație neașteptată.

„În fața mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo.

Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un câine cu aceleași semnalmente”, a adăugat aceasta.

Și pentru că nu a putut să lase situația fără o rezolvare, deputatul liberal a făcut o sesizare în cadrul primăriei sectorului 1. Adriana Săftoiu s-a arătat îngrijorată, mai cu seamă că în zonă sunt mulți copii care tranzitează această porțiune de drum.

„E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a concluzionat Adriana Săftoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI