Cum a fost surprinsă Clotilde Armand, în plină campanie, pe străzile Capitalei. Imagini cu candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1

Stan Filon 17.09.2020, 14:57

Clotilde Armand pare că își face campanie electorală singură sau aproape singură. Candidata alianței USR-PLUS a fost surprinsă recent pe străzile Capitalei, împărțind pliante trecătorilor. Candidata pentru Primăria Sectorului 1 era însoțită de un singur membru al echipei sale de campanie.

Clotilde Armand își face singură campanie electorală pe străzile din București

Clotilde Armand a început în forță campania electorală. Aceasta a fost suprinsă pe străzile Capitalei împărțind pliante și explicându-le oamenilor programul ei electoral. Mai mult, la un moment dat, candidata pare că dă indicații unor trecători rătăciți prin București.

În imaginile surprinse, se pare că Clotilde Armand era însoțită de un singur susțintor de-al său, care purta de altfel un tricou pe care este imprimat numele candidatei USR-PLUS. Dar ce vrea să facă Clotilde Armand pentru bucureștenii din Sectorul 1? Aceasta a dat toate detaliile.

Clotilde Armand isi face singura campanie electorala pe strazile din Bucuresti
Clotilde Armand isi face singura campanie electorala pe strazile din Bucuresti

Vrea să investească 40% din bugetul Primăriei Sectorului 1, dacă va fi aleasă primar

Candidata consideră că fără investiţii în dezvoltare un oraş „moare”, motiv pentru care are în plan să investească aproximativ 40% din bugetul sectorului, de circa 2 miliarde de lei anual, pentru a dezvolta în primul rând infrastructura medicală, educaţională şi cea de mediu.

„Priorităţile mele sunt sănătatea, educaţia şi mediul. Toate primăriile din capitalele europene ştiu că fără investiţii nu te dezvolţi, nu creşti. Noi suntem deja în întârizere şi tot nu investim. Aceste investiţii ar trebui să o mare parte din bugetul primăriei”, a spus Clotilde Armand.

Cât despre partea medicală a proiectului său, candidata pentru funcţia de primar al Sectorului 1 are în plan un proiect de dezvoltare al unui spital multidisciplinar pentru arşi, iar pentru domeniul educaţional are planuri de dezvoltare a infrastructurii de profil, pentru a „aduce sectorul educaţional la nivel european”.

Prioritatea candidatei USR-PLUS o reprezintă sănătatea, educaţia şi mediul

„În 2016, am spus că avem nevoie de un spital de urgenţă şi un spital multidisciplinar pentru arşi. Asta este o prioritate, chiar dacă este un proiect costisitor şi complex, care necesită competenţe la nivel de proiectare şi contrucţie. Sunt câteva echipe în Europa care ştiu să facă acest tip de investiţii”.

Prioritar este, de asemenea și mediul de afaceri, pentru care Clotilde Armand spune că autoritățile locale ar trebui să ofere consultanţă şi transparenţă investitorilor privaţi şi să răspundă nevoilor acestora.

„Este important pentru un investitor privat să aibă o relaţie de încredere, un dialog cu autorităţile locale. Şi pentru autorităţile locale este important să aibă acest dialog în urma căruia să anticipeze care vor fi nevoile investitorilor privaţi. Fără un dinamism economic un oraş moare”, a adăugat Clotilde Armand.

„În Bucureşti suferim pentru că cei mai buni copii ai noştri, cei care au cele mai bune rezultate, sunt atraşi să plece din ţară chiar dacă Bucureşti, capitala României, ar trebui să fie un pol de atracţie pentru aceşti copii. Trebuie să avem grijă de resursele umane de care au nevoie firmele pentru a se dezvolta şi extinde. Apoi sunt multe servicii pe care le oferă primăria şi care ar trebui să fie mai orientate spre nevoile oamenilor de afaceri. Eu îmi doresc să digitalizez primăria. Viziunea mea este naturală, primăria trebuie să fie un sprijin”, a mai spus Clotilde Armand

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...