Adriana Bahmuțeanu, declarații surprinzătoare la adresa lui Silviu Prigoană. ”Mai are nevoie de banii mei?”. Ce ar fi refuzat femeia (exclusiv)

Badea Violeta 01.02.2022, 08:27
Adriana Bahmuțeanu, declarații surprinzătoare la adresa lui Silviu Prigoană. ”Mai are nevoie de banii mei?”. Ce ar fi refuzat femeia (exclusiv)

Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor. În mai mult de un deceniu, cât timp au format un cuplu, cei doi au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, iar mariajul lor a fost unul presărat cu numeroase scandaluri. Nici acum lucrurile nu par să fie roz. Iată ce a declarat jurnalista!

Un nou scandal între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au unit destinele de cinci ori și tot de atâtea ori s-au separat. Cei doi au împreună doi copii, pe Maximus și Eduard. Deși ultimul mariaj al lor  s-a încheiat încă din primăvara anului 2015, cei doi încă au discuții în contradictoriu.

De data aceasta, omul de afaceri își acuză fosta parteneră de viață că nu și-a respectat obligațiile legale față de cei doi copii pe care îi au împreună. În replică, jurnalista îl contrazice pe fostul său soț, cu toate că pe numele său s-a emis un dosar penal pentru neplata, cu rea credință, timp de trei luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească.

„Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii.

Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Playtech.ro.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, din nou la cutite
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, din nou la cutite

Adriana Bahmuţeanu, sătulă de procesele cu fostul soț

Adriana Bahmuțeanu spune că s-a săturat de procesele pe care le-a tot avut cu fostul său partener de viață. Jurnalista a precizat că Silviu Prigoană a acuzat-o de foarte multe ori, însă de fiecare dată a reuşit să-și dovedească nevinovăția.

„Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu  Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești?

Dacă asta nu s-a întâmplat, înseamnă că lucrurile nu au stat chiar așa! Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților.

Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin. Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp. Și pe mine personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru aceeași sursă.

Precizăm că acest ultim proces s-ar putea să aibă repercusiuni extrem de importante pentru fosta soție a lui Silviu Prigoană. În cazul în care va fi găsită vinovată, Adriana Bahmuțeanu riscă închisoare de la șase luni la trei ani sau o amendă penală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...