EXCLUSIV

Nimeni nu o poate opri pe Oana Zăvoranu. Ce spune despre procesele cu influenceriţele din România: “Mulţi vor banii mei” EXCLUSIV

Ana Anitoiu 30.09.2021, 20:28

Oana Zăvoranu este de neoprit. Vedeta a dezvăluit pentru Impact.ro ce crede despre procesele ce i-au fost intentate de influenceriţele din România.

Oana Zăvoranu, în război cu influencerițele

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor din România care fac reclamă la fel și fel de produse pe conturile lor de pe rețelele de socializare. Vedeta vorbește despre ele într-o emisiune pe YouTube.

”Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică. Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără. Noi le vom demasca pe toate! Atenție! Pe toate care o ard fără atenționare de reclamă și ne sufocă cu vrăjeli.

Ele recomandă, dar nu folosesc, ele primesc cadouri pe care, după, «le vând». Le tocăm pe toate, aveți răbdare”, a anunțat Oana Zăvoranu despre misiunea pe care și-a propus-o.

Nimeni nu o poate opri pe Oana Zavoranu. Ce spune despre procesele cu influenceritele din Romania
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, despre procesele influencerițelor

După comentariile pe care Oana Zăvoranu le-a făcut, așa cum a promis, despre influencerițele din România, mai multe dintre vedetele care au fost luate de ea în vizor au dat-o în judecată. Zăvo a dezvăluit pentru Impact.ro ce crede despre aceste acțiuni în instanță.

”Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva.

Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu pentru Impact.ro.

Cum își menține Oana Zăvoranu silueta

Oana Zăvoranu a devenit repede celebră datorită caracterului ei vulcanic, talentului actoricesc, dar și frumuseții sale. La vârsta de 48 de ani, vedeta are o siluetă impecabilă, pentru care nu face foarte mari eforturi.

Ea a recunoscut că nu are o relație foarte bună cu apa, de exemplu, așa cum se recomandă în orice dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

”Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta.

Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a spus Oana Zăvoranu.

Recent, vedeta a dezvăluit că s-a hotărât să facă un copil, dar nu oricum. Vezi AICI cum și când își dorește Oana Zăvoranu să devină mamă pentru prima dată!

Urmăriți Impact.ro și pe