Adrian Mutu și patronul său nu își mai vorbesc de trei săptămâni. S-au certat din cauza a 12.000 de euro

Andrei Cezar 06.08.2021, 16:26
Adrian Mutu și patronul său nu își mai vorbesc de trei săptămâni. S-au certat din cauza a 12.000 de euro

Adrian Mutu și patronul său nu își mai vorbesc de trei săptămâni. S-au certat din cauza a 12.000 de euro. Totul ar fi pornit după cantonamentul din Slovenia din luna iunie, iar treptat apele s-au învolburat. Astfel că Adi Mutu este acum la un pas să părăsească echipa din Bănie.

Adrian Mutu și patronul său nu își mai vorbesc de trei săptămâni. S-au certat din cauza a 12.000 de euro

Adian Mititelu în calcă pe urme lui Gigi Becali. Deși se află în pușcărie, patronul celor de la FC U Craiova 1948 se implică activ la echipă și ia decizii peste capul antrenorului. Este aceeși metodă păguboasă de a gestiona lucrurile la echipă pe care a ”perfecționat-o” și finanțatorul roș-albaștrilor.

Adrian Mutu nu știa cum stau cu adevărat lucrurile înainte de a semna cu ”oltenii”, la începutul verii. Dar a trăit pe pielea lui câteva experiențe interesante în cele două luni de când se află pe banca tehnică a acestora. Antrenorul dorea să ducă echipa într-un stagiu de pregătire în Austria, însă deplasarea a fost anulată în ultima clipă de Adrian Mititelu, potrivit playsport.ro 

Patronul lui FC U Craiova a schimbat ulterior locația, alegând o variantă mai profitabilă din punct de vedere financiar. Astfel, echipa a plecat în Slovenia, într-un cantonament de 18 zile, o perioadă considerată mult prea lungă de antrenorul echipei. Însă Adrian Mutu nu a putut să-l înduplece pe Mititelu. La mijloc nu a fost vorba de vreo sumă exorbitantă. Potrivit sursei citate, pentru deplasarea echipei în Slovenia, finanțatorul FC U Craiova 1948 a scos din buzunar aproximativ 78.000 de euro, un cost cu 12.000 de euro mai mic față de stagiul de pregătire din Austria.

Adrian Mutu si patronul sau nu isi mai vorbesc de trei saptamani. S-au certat din cauza a 12.000 de euro
Adrian Mutu si patronul sau nu isi mai vorbesc de trei saptamani. S-au certat din cauza a 12.000 de euro

Adrian Mutu pe făraș. Îl mai ți doar rezultatele

Episodul care a produs ruptura dintre Adi Mutu și Adrian Mititelu a fost atunci când echipa a revenit acasă. Tehnicianul a decis să îi lase pe jucători să meargă acasă pentru două zile, pentru a-și încărca bateriile. Însă de după gratii, Mititelu a decis ca sportivii să intre direct în cantonament.

Văzând că patronul se implică prea mult în decizii ce țin de pregătirea jucătorilor, Adrian Mutu a pus piciorul în prag și a început să ia hotărâri cu de la sine putere, fără a-i mai cere acordul lui Mititelu. La rândul său, patronul s-ar fi enervat la culme pe tehnicianul Craiovei pentru că nu mai poate avea control asupra jucătorilor.

Liantul dintre cei doi este chiar fiul finanțatorului, Adrian Mititelu junior, care încearcă să detensioneze relația dintre tatăl său și antrenor.

Se pare că Adrian Mititelu ar fi vrut să îl dea afară pe Mutu după doar două etape, dacă FC U Craiova ar fi fost învinsă de Dinamo. Oltenii au câștigat, iar Mutu a primit o mică gură de oxigen. După înfrângerea cu Voluntari, lucrurile s-au precipitat din nou, iar în cazul unei înfrângeri cu Clinceni, cel mai porbabil Adi Mutu va părăsi echipa din Bănie.

Urmăriți Impact.ro și pe