Adrian Mutu, gest jenant într-o parcare. „Briliantul” ar fi dat bir cu fugiții

Mihai Roșoiu 22.10.2020, 15:23
Adrian Mutu, gest jenant într-o parcare. „Briliantul” ar fi dat bir cu fugiții

Adrian Mutu a fost protagonistul unui moment delicat surprins într-o parcare din București. Fostul star al fotbalului românesc ar fi făcut un gest care nu-l onorează. Alături de „Briliant” s-au aflat și copiii săi pe care i-a scos la o plimbare în parc.

Mutu ar fi uitat să plătească parcarea

Antrenorul echipei naționale de fotbal sub 21 de ani a României și-a petrecut zilele trecute câteva ore de calitate alături de copiii săi. Mutu și-a parcat bolidul și a mers cu micuții în parc. La revenire lucrurile au început să se precipite. Asta pentru că fostul căpital al „naționalei” a pretins că mașina i-a fost zgâriată.

Mutu a făcut câteva fotografii mașina zgâriată și i-a cerut explicații angajatului firmei care se ocupă de respectivul loc de parcare. Între cei doi a avut loc un dialog, fiecare susținându-și punctul de vedere. În vreme ce antrenorul naționalei de tineret susținea că zgârietura este nouă, agentul afirma contrariul.

Adrian Mutu, surprins de paparazzi intr-o parcare din Bucuresti
Adrian Mutu, surprins de paparazzi intr-o parcare din Bucuresti

Pentru a se lămuri cazul, angajatul firmei și-a adus superiorul în ajutor. Așa cum era de așteptat, părțile nu au ajuns la niciun acord. Enervat la culme, Adrian Mutu a urcat în mașină și a demarat în trombă.

Paparazzi de la Spynews susțin că acesta a fost doar o stratagemă a lui Mutu pentru a nu plăti parcarea. Cert este că atât Adrian cât și omul de la parcare au fost nemulțumiți de deznodământul întâlnirii.

Viață personală tumultuoasă pentru „Briliantul” fotbalului românesc

Presupusul gest jenant al lui Adrian Mutu într-o parcare din București e doar o picătură într-un ocean de controverse.

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorțat în 2003.

În 2005, Mutu s-a căsătorit pentru a doua oară, cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez, fiind cununați de către Nicu Gheară, personaj al lumii interlope. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008.

Fostul fotbalist a fost mereu un fan al masinilor scumpe
Fostul fotbalist a fost mereu un fan al masinilor scumpe

În anul 2013, Mutu a divorțat de Consuelo Matos Gomez.

Pe 1 ianuarie 2016 Adrian Mutu s-a căsătorit in Cuba cu Sandra Bachici.

Ziaristul italian Matteo Morandini a lansat în anul 2009 o carte biografică despre viața lui Adrian Mutu. Cartea intitulată „Ca nimeni altul” prezintă viața și cariera de fotbalist a lui Mutu, inclusiv perioada de la Chelsea și urmările sale.

Din 2010, antrenorul Răzvan Lucescu a avut rezerve privind convocarea lui la naționala României, motivând aceasta prin atitudinea lui Mutu la meciul cu Serbia din preliminariile CM 2010, când a fost surprins consumând băuturi alcoolice într-un club de noapte din Belgrad.

 

Urmăriți Impact.ro și pe