Adrian Mutu, panicat din cauza răspândirii noului coronavirus. Ce decizie radicală a luat

Marian Cărăvan 30.09.2020, 11:36
Adrian Mutu, panicat din cauza răspândirii noului coronavirus. Ce decizie radicală a luat

Noul coronavirus l-a băgat în sperieți și pe selecționerul naționalei U21. Adrian Mutu este panicat din cauza răspândirii noului coronavirus și a luat o decizie radicală.

Panicat din cauza răspândirii noului coronavirus, Adrian Mutu a luat o decizie radicală

Adrian Mutu ia în serios noul coronavirus. E deja panicat de modul în care se răspândește. Focarul de COVID-19 de la FCSB l-a pus pe gânduri pe fostul atacant al echipei naționale, actualmente selecționer al Naționalei U21. Adrian Mutu a vorbit despre modul în care îl afectează cazurile de COVID-19 de la deținătoarea Cupei României, în contextul în care se bazează pe câțiva jucători de la FCSB în campania de calificare a tricolorilor mici la EURO 2021. A luat o decizie radicală în acest sens.

„Ne afectează. Avem o mulțime de jucători importanți la FCSB. Ei acum trebuie să stea în casă. Mă bucur că nu au simptome chiar așa de grave totuși, din ce am vorbit cu ei. Îmi pare rău că se opresc din activitate. Au demonstrat că sunt importanți pentru noi. Vă dați seama că suntem forțați să ne uităm în altă parte.

Olimpiu Moruțan și Dennis Man au ieșit și ieri pozitiv. Ei sigur nu vor fi în lot, e exclus să mai vină, pentru că altfel am periclita echipa națională. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că dacă s-ar întâmpla ceva, ar fi un dezastru!”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu, panicat din cauza răspândirii noului coronavirus. Ce decizie radicală a luat
Adrian Mutu, panicat din cauza răspândirii noului coronavirus. Ce decizie radicală a luat

Adrian Mutu anunță lotul în funcție de decizia lui Mirel Rădoi

În funcție de jucătorii pe care îi va convoca Mirel Rădoi la prima reprezentativă, Adrian Mutu va face convocările. În octombrie, Naționala U21 susține două meciuri în grupa de calificare, cu Ucraina (în deplasare, pe 9 octombrie) și cu Malta (acasă, pe 13 octombrie).

„Azi sau mâine anunț lotul, în funcție și de ceea ce va face Mirel Rădoi”, a precizat Adrian Mutu.

Selecționerul este pus în dificultate, mai ales că nu se va putea baza pe încă un fotbalist important.

„Tot în perioada asta, Valentin Mihăilă va sta pe tușă o lună din cauza unei pubalgii mai vechi de care încearcă să scape. El era un fotbalist important atât pentru noi, cât și pentru Craiova”, a mai spus Adrian Mutu, la GSP Live.

Ce se mai joacă în acest an, în grupa României:
9 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca
13 octombrie 2020: Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda
noiembrie 2020: Malta – Ucraina
noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda

În clasament, pe primul loc se află Danemarca, cu 16 puncte, urmată de România, cu 13 puncte. Pe locul al treilea se situează Finlanda, cu 7 puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe