Suma uriașă pe care o plătește Adrian Mutu ca pensie alimentară. Scoate din buzunar o mică avere lunar. Despre ce sumă este vorba

Mirabela Vasile 06.10.2020, 20:46
Suma uriașă pe care o plătește Adrian Mutu ca pensie alimentară. Scoate din buzunar o mică avere lunar. Despre ce sumă este vorba

Suma uriașă pe care o plătește Adrian Mutu ca pensie alimentară. Fostul fotbalist a avut un parcurs amoros zbuciumat. Mutu se afla acum la a treia căsătorie și are în total patru copii. Acesta este foarte fericit și mândru de fiecare fiul al său și se asigură ca celor mici să nu le lipsească nimic. Iată cu cât contribuie la îngrijirea copiilor.

Suma uriașă pe care o plătește de fapt Adrian Mutu ca pensie alimentară. Copiilor nu le lipstește absolut nimic

”Briliantul” a fostul unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Acesta a uimit toți românii cu intervențiile sale fabuloase. Din păcate, cariera lui a fost lăsată în urmă din cauza scandalurilor în care a fost implicat. Cel mai cunoscut este dosarul Cocaina, atunci când a fost depistat pozitiv la testul antidoping și a fost dat afară de la Chelsea. Nici pe plan personal lucrurile nu au fost mai roz.

Mutu s-a însurat prima oară în 1998 cu Alexandra Dinu, iar nași le-au fost chiar Gică Hagi și soția lui, Marilena. Atunci s-a născut Mario, însă cei doi au divorțat în 2001, iar motivul principal ar fi fost infidelitățile fostului fotbalist. Patru ani mai târziu, în 2005, Mutu s-a recăsătorit cu Consuelo. Căsătoria lor a avut loc la Roma, într-un cadru luxos, iar nași le-au fost Nicu Gheară și soția sa. De data aceasta, mariajul lui Mutu a durat aproape un deceniu, iar cei doi au două fete, Adriana și Maya.

Cat le plateste Mutu copiilor sai
Cat le plateste Mutu copiilor sai

Cât plătește ”Briliantul” pensie alimentară  la cei patru copii. Suma e fabuloasă

Acesta e căsătorit acum din 2017 cu soția lui Sandra. Împreună au un băiețel superb. Deși trei dintre copiii său locuiesc în afara țării și îi vede numai de câteva ori pe an, Adi Mutu este un tată responsabil și extrem de implicat în creșterea lor.

“Se mândrește mereu cu faptul că are două fete și doi băieți. Vorbește aproape zilnic cu fetele și merge să le vadă ori de câte ori are ocazia. Își trimit poze, se sfătuiesc, sunt apropiați. Despre Mutu se poate spune orice, dar nu că nu este un tată bun pentru copiii săi. Îi iubește ca pe ochii din cap”, ne-au declarat surse apropiate acestuia.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii impact.ro, fostul atacant ar plăti pentru fiecare dintre copiiii săi o pensie alimentară de 2000 de euro/lună. Astfel, Mutu ar scoate din buzunar nu mai puțin 6000 euro pe lună, adică aproximativ 72.000 euro pe an.

Urmăriți Impact.ro și pe