Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Crăciun separat. S-a aflat motivul pentru care cei doi nu vor fi împreună (exclusiv)

Andra Daoud 24.12.2021, 09:27
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Crăciun separat. S-a aflat motivul pentru care cei doi nu vor fi împreună (exclusiv)

Adrian Enache și Iuliana Marciuc vor petrece Sărbătorile separat anul acesta. Artistul va fi în compania fiicei lui, Diana, de Crăciun și de Revelion, iar după Anul Nou vor pleca împreună în America, unde vor petrece primele două luni ale anului. Artistul le-a mărturisit reporterilor playtech.ro ce planuri are pentru 2022 și cum a fost pentru el anul care se încheie.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Crăciunul separat

Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete de la noi, având o relație de peste 25 de ani. Cei doi au împreună un băiat de 16 ani, dar anul acesta nu vor petrece Sărbătorile împreună, din cauză că Adrian Enache are evenimente, atât de Crăciun, cât și de Revelion.

Cântărețul se va afla la Poiana Brașov, alături de Diana, fiica sa din prima căsătorie. Adrian Enache le-a declarat reporterilor playtech.ro că va urca pe scenă împreună cu fiica sa și că planurile inițiale de a petrece Sărbătorile în familie s-au schimbat pe ultima sută de metri.

Am cântare cu Diana la Poiana Brașov, atât de Crăciun, cât și de Revelion. Aceasta a apărut după ce Iuliana rezervase o vilă să mergem de sărbători. Nu avem ce face. Dacă am cum, ajung și acolo, a mărturisit Adrian Enache pentru playtech.ro.

Moș Crăciun vine abia în februarie

După Revelion, Adrian Enache și fiica sa vor pleca în America, acolo unde vor avea un turneu. Cântărețul își petrece de ani buni prima lună a anului cântând pentru românii de peste Ocean, iar de doi ani, îl însoțește și fiica sa. Din acest motiv, Moșul va veni mai târziu la cei dragi, pentru că Adrian Enache preferă să cumpere cadourile din SUA și să le ofere la întoarcere.

De ce să iau cadourile de aici, când le pot cumpăra din America? Acolo nu doar că va fi perioada reducerilor, dar și găsești ceea ce-ți dorești, lucruri de calitate.

Diana a făcut școala de canto cu Ozana Barabancea. Prima oară s-a lansat la Te cunosc de undeva. Acum o cer peste tot. În America am dat și nișe probe. O să plecăm peste Ocean, pe 14 ianuarie. Eu de vreo șase ani merg acolo. Ea a fost și anul trecut, am prins un contract în Las Vegas, cântăm la show-ul Dianei Ross și stăm vreo lună.

Ne întoarcem fx în preajma zilei de 1 martie, când începem spectacolele și-n țară. Sunt fericit că Dumnezeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima ca elevul să-și depășească profesorul. a mai spus artistul.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, Crăciun separat. S-a aflat motivul pentru care cei doi nu vor fi împreună (exclusiv)
Adrian Enache și fiica sa din prima căsătorie, Diana

A fost un an plin pentru Adrian Enache

În timp ce mulți artiști au avut de suferit din punct de vedere financiar din cauza pandemiei, Adrian Enache nu se poate plânge deloc. În anul care tocmai se încheie i-a mers ca pe roate și toate proiectele sale s-au bucurat de succes. Are propria emisiune, are spectacole la teatru și recent a lansat și propriul podcast. Și 2022 va debuta cu dreptul pentru artist, deoarece turneul din SUA îi va aduce o sumă frumoasă în conturi.

Pot spune că 2021 a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei. Nici nu am timp să respir, merg de la o filmare a alta. Am și am avut și suficient de multe concerte, ca să nu mai vorbesc despre proiecte. Nu mă pot plânge, pentru mine această perioadă nu m-a oprit din a fi un om activ. Mă revolt însă pentru tot ce se întâmplă, și o fac pentru că îmi pasă de oameni.

În ceea ce mă privește, mi-am văzut de treabă. Am podcast-ul meu, Laivu lu’ Enache, care merge foarte bine, joc și la teatrul cu Mirela Vaida, cel mai tare show, Acces Direct la muzică. Merge bine și cu fotbalul, ne antrenăm, am avut evenimente caritabile. Iar emisiunea de la National TV este pe cai mari… Mulți mă sună când lansează ceva, e ca la Măruță și la Teo. (…)

Chiar dacă au fost acele pierderi financiare cauzate de anularea unor spectacole, nunţi, petreceri private, Dumnezeu care mă iubeşte, a avut grijă să-mi dea pe altă parte. În plus, sunt sănătos tun, am trecut prin boală, nu am avut nimic. a mai declarat artistul pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe