Ce l-a pus să facă Adrian Enache pe fiul său în ultimul lui videoclip. „Am mers de mână cu Dumnezeu” (Exclusiv)

Stan Filon 15.12.2021, 21:12
Ce l-a pus să facă Adrian Enache pe fiul său în ultimul lui videoclip. „Am mers de mână cu Dumnezeu” (Exclusiv)

Celebrul cântăreț Adrian Enache este în culmea fericirii! Spune că trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale. Se pregătește să lanseze o nouă melodie, iar în videoclip va apărea pentru prima dată fiul său și al Iulianei Marciuc, David Mihnea. Tânărul în vârstă de 16 ani va interpreta un rol foarte important!

S-a aflat ce l-a pus Adrian Enache pe fiul său să facă în ultimul videoclip

Adrian Enache este vedetă cu ștate vechi în România. A făcut furori pe vremea lui Ceaușescu și continuă să se mențină printre cei mai cunoscuți artiști și în prezent. Cântărețul se pregătește să lanseze videocliul ultimei sale melodii, iar emoțiile sunt duble, deoarece a colaborat cu fiul său pentru clipul melodiei „Viața din vis”.

David Mihnea este pasionat de actorie de câțiva ani și are acum ocazia să arate cât de talentat este chiar în videoclipul melodiei interpretate de celebrul său tată. În plus, are un rol cu greutate, deoarece îl va juca chiar pe tânărul Adrian Enache! „E o introspecție despre viața mea, despre cum am plecat în viață și am mers de mână cu Dumnezeu, E primul clip în care apare fiul meu, David Mihnea, specializat pe actorie de vreo doi ani. El joacă rolul Adrian Enache tânăr când la început de carieră nu erau toate roz, și munceam că nu mă primea la concerte.

S-a aflat ce l-a pus Adrian Enache pe fiul sau sa faca in ultimul videoclip
S-a aflat ce l-a pus Adrian Enache pe fiul sau sa faca in ultimul videoclip

„Unul dintre clienți se întoarce și-l găseșe cântând”

În clip am ajuns în America, am intrat într-un club, iar după ce a plecat toată lumea, David, adică eu, am luat chitara și am început să cânt. Unul dintre clienți se întoarce și-l găseșe cântând, iar viața lui se schimbă, pentru că acesta era chiar impresar. David e foarte talentat, și a jucat extrem de bine rolul meu. Îl văd undeva sus în meseria asta”, ne-a spus acesta.

Adrian Enache recunoaște că i-a mers foarte bine, chiar și în plină pandemie, spre deosebire de mulți dintre colegii săi artiști, care au cam șomat în această perioadă. Se simte norocos și spune că așa a fost mereu.

„Pot spune că 2021 a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei. Nici nu am timp să respir, merg de la o filmare a alta. Am și am avut și suficient de multe concerte, ca să nu mai vorbesc despre proiecte. Tot ce am visat mi s-a împlinit. Voiam să fiu artist, să cânt în fața multor oameni, apoi să joc fotbal cu fotbaliști cunoscuți și să am copii care să-mi semene. Totul mi s-a împlinit. Pentru mine tot ce trăiesc este ca un vis.

Foarte mândru de copiii săi

Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. În această vară a primit oferta de a juca într-un serial tv cu adolescenţi, care va putea fi vizionat începând cu anul viitor.

Joacă, de asemenea, și în proiectul cu Familia Adams cu Catherine Zeta Jones, ceea ce e o mare realizare pentru el. Se scoală la 4 dimineața, dar are pentru ce. Filmează, și e plătit ca lumea, la 16 ani. Și Diana la fel, tot cam la vârsta asta a câștigat primii bani, din concerte, el din filme”, a declarat artistul pentru redacția playtech-impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...