EXCLUSIV

Adrian Enache, gest extrem de dragul reginei Elisabeta a II-a. A încercat să o impresioneze în timpul unei vizite la Buckingham. „Am făcut show”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 12.09.2022, 19:17

Adrian Enache a avut mai multe concerte, în urmă cu câteva luni, la Londra. Cu această ocazie, artistul a vizitat și Palatul Buckingham, cu speranța că o va putea vedea și pe Regina Elisabeta a II-a, pe care o admira foarte mult. Nu a fost să fie… Acesta a făcut însă show în curtea palatului, iar paznicul care o păzea pe regină l-a numit „one man show”, potrivit propriilor sale mărturisiri.

Adrian Enache, gest extrem de dragul Reginei

Decesul Reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă, inclusiv pe cei ce nu au cunoscut-o, dar au respectat-o pe Maiestatea Sa. Adrian Enache a fost, la rându-i, un admirator al acesteia și regretă că nu a reușit să o vadă, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la Palatul Regal, între două concerte.

Artistul a bifat deja în acest an joburi peste Ocean, în America, dar și în Europa, el fiind invitat, recent, să cânte în Anglia, în hotelul unui patron român, un restaurant select în Londra, vizitat de vedete internaționale, precum și în alte locații. Adrian Enache nu putea rata ocazia de a merge în vizită și la Palatul Buckingham, mai ales că-și dorea și spera să o poată vedea și pe Regina Elisabeta a II-a. Știa că șansele sale sunt mici, fapt ce nu l-a împiedicat însă să facă show în fața paznicilor, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute pentru impact.ro.

„Am cântat la Palatul Buckingham. Totul acolo era impresionant. Era unul care păzea regina, îmi zicea one man show, după ce am făcut un minispectacol. Mi-aș fi dorit să o văd, dar regina Elisabeta se odihnea, la ora aia”, ne-a povestit artistul.

„Mi-au arătat tot regii”

Chiar dacă nu a apucat să o vadă pe regină, Adrian Enache a plecat de la Palatul Buckingham cu multe cunoștințe noi despre istoria Regatului.

„Mi-au spus istoria și mi-au arătat toți regii care erau înmormântați acolo, printre care și soțul ei”, ne-a mai spus Adrian Enache. Odată ce a părăsit Palatul, artistul și-a propus să se întoarcă acolo și cu altă ocazie, fără a se gândi însă că peste doar câteva luni, vestea decesului Reginei Elisabeta a II-a va face înconjurul lumii.

Adrian Enache
Adrian Enache

Un vis împlinit

Altfel, perfecționist din fire, Adrian Enache a început deja pregătirile pentru spectacolul live de pe scena Sălii Palatului, ce va avea loc pe data de 4 noiembrie. A fost visul său încă din copilărie, de a cânta într-una dintre cele mai mari săli de din România, care i s-a îndeplinit, la fel ca și alte dorințe de ale sale.

Cum un spectacol la Sala Palatului, live, cu band, înseamnă cheltuieli semnificative (doar închirierea sălii costă în jur de 12000 de euro), Adrian Enache va avea alături și câțiva sponsori importanți. Acesta este de ani buni imaginea lanțului de farmacii Catena, alături de Nico și Maria Dragomiroiu, ambele invitate în spectacol, companie care de fiecare dată și-a sprijinit artiștii cu care lucrează mai ales la evenimente importante.

Pe lista artiștilor ce vor cânta live se află și alte nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Monica Anghel, Marcel Pavel, Pepe, Minodora sau Aurelian Temișan.

Urmăriți Impact.ro și pe