EXCLUSIV

Adrian Enache are de furcă cu admiratorii fiicei sale, Diana. „Găsim mașina plină de flori și bilețele de dragoste”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 30.08.2022, 22:28

Diana, fiica lui Adrian Enache, simte deja gustul succesului la cei 26 de ani ai săi. Este o artistă frumoasă, talentată și lucrează, în același timp, la un post de radio. În prezent nu are o relație serioasă, iar admiratorii îi dau târcoale. Celebrul său tată știe însă cum să gestioneze situația și este convins că fiicei sale nu-i trebuie, momentan, vreun iubit.

Adrian Enache are de furcă cu admiratorii fiicei sale

Adrian Enache și Diana, fiica sa, au avut o vară cât se poate de fierbinte. Cei doi au produs bani frumoși din concerte și au petrecut o bună parte pe litoralul românesc, unde încă și acum mai au cântări. Artistul ne-a dezvăluit că aproape în fiecare seară, după spectacole, găsesc mașina plină de flori și nu de puține ori buchetele sunt însoțite și de bilețele de dragoste pentru fiica sa. Acesta știe însă cum să gestioneze situația și este convins că fiicei sale nu-i trebuie, momentan, vreun iubit.

„Încă mai avem spectacole pe litoral, dar și în țară. Găsim mașina plină de bilețele și flori. Diana nu are timp de așa ceva, nu-i trebuie iubit. Ea e îndrăgostită de muzică, facem show pe litoral. Asta ne place, lumea să se simtă bine, să ne aprecieze. Viața ei e să cânte cu tati.

A înțeles cât e de greu să fie mereu fresh pe scenă. E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic ‘ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sex-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui’”,  ne-a mărturisit artistul.

Adrian Enache, alături de fiica sa
Adrian Enache, alături de fiica sa

Ziua la job, noaptea pe scenă

Diana nu câștigă însă bani doar din cântări, ci are și propria sa emisiune la un post de radio, în capitală. Motiv pentru care, aceasta s-a obișnuit cu naveta, în această vară, pe ruta București – Constanța și invers.

„Face naveta. Merge și la radio, unde are emisiune. E îndrăgostită de cariera sa”, a completat artistul.

500 de euro pentru primul show singură, fără tatăl său

În această vară, tot pe litoral, fiica artistului și-a luat primul său „zbor” de lângă tatăl său. Mai precis, aceasta a cântat singură și a făcut show la un local din Mamaia, iar onorariul său s-a ridicat la suma de 500 de euro.

„Lui Nico trebuie să-i mulțumesc, ea a recomandat-o acolo. Când e singură, cântă cam 45 de minute. Când e cu noi, spectacolul durează cam în jur de o oră jumătate, spre două ore. Ea ia cam 500 euro într-o locație mai mică. Ea are bun simț, o calitate moștenită de la mine. Mai fusese fără mine, într-un turneu în Germania, acum câțiva ani”, ne-a mai spus acesta.

Diana Enache
Diana Enache

La ce artificiu a apelat

Adrian și Diana Enache fac show-uri nu doar pe piesele lor din repertoriu, ci și cu șlagăre mai vechi, ale unor artiști mari, plecați dintre cei vii. De fiecare dată însă, înainte să le interpreteze piesele, artistul le menționează numele și faptul că melodia le-a aparținut:

De fiecare dată, anunț că aducem tribut artiștilor respectivi.  Cântăm doar șlagăre ale celor care nu mai sunt printre noi.  În rest avem repertoriul nostru”.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe