Adolescentă de 15 ani, găsită spânzurată în pădure, la o săptămână de la dispariție. Fata trăia un adevărat coșmar acasă

Diana Radu 18.05.2020, 15:17
Adolescentă de 15 ani, găsită spânzurată în pădure, la o săptămână de la dispariție. Fata trăia un adevărat coșmar acasă

O adolescentă din Oteșani, Vâlcea a fost dată dispărută de către părinții săi în urmă cu o săptămână. După mai multe căutări amănuțite oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al tinerei spânzurat într-o pădure din localitate.

Motivul pentru care tânăra de 15 ani și-a pus capăt zilelor

Pe data de 11 mai, tatăl adolescentei a sunat la 112 pentru a raporta dispariția fiicei sale, Georgiana Denisa Unchiașu. De caz s-a ocupat Secția 7 de Poliție Rurală Măldărești cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Persoane Dispărute al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Polițiștii au fost anunțați supă cinci zile de căutări și de audiat zeci de martori de către o localnică că în pădure se află un cadavru. Sosiți la fața locului, oamenii legii au confirmat că este chiar adolescenta dispărută și au deschis un dosar penal pentru moarteb suspectă.

adolescenta, disparitie, spanzurata
Motivul pentru care tânăra de 15 ani și-a pus capăt zilelor

Se pare că nu este prima dată când tânăra fuge de acasă. Mai mult, în urma anchetei au mai ieșit la iveală detalii cutremurătoare din viața Georgianei. Tatăl său o bătea, iar tânăra le-a povistit prietenelor că părintele său o și viola.

„Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea știa. Părinții i justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”, au dezvăluit surse din anturajul fetei, screie Adevărul.

În ziua dispariției, Georgiana i-a cerut voie mamei sale să meargă să-și ia înghețată. Numai că sâmbătă, pe 9 mai, Suzi, așa cum o cunoșteau localnicii pe tânără nu s-a mai întors acasă, ci a plecat cu un  întâlnire cu o vecină, al cărei prieten venise la ea dintr-o localitate învecinată, deşi era stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Prietenul vecinei a convis un bărbat căsătorit, cu trei copii acasă, să-l ducă până în Oteşani, cu maşina, sub promisiunea că-i va găsi şi lui o fată. Astfel, vecina cu prietenul ei, Suzi și șoferul au mers pe un deal l, într-o zonă ferită de ochii lumii, aproape de comuna Tomşani şi au început să consume alcool. Acolo se pare că Georgiana ar fi fost din nou violată.  Ulterior, tânăra și-a pus capăt zilelor.

Urmăriți Impact.ro și pe