Ce face și cum arată fiica lui Mihai Gâdea. Imagini rare cu prezentatorul Antena 3 și adolescenta lui. Foto

Redacția IMPACT 09.05.2020, 11:24
Ce face și cum arată fiica lui Mihai Gâdea. Imagini rare cu prezentatorul Antena 3 și adolescenta lui. Foto

Mihai Gâdea este cunoscut de o țară întreagă, datorită aparițiilor pe Antena 3. Însă, familia acestuia nu a fost prezentată publicului atât de des. De aceea, mulți s-au întrebat cum arată acum atât soția, cât și fiica bărbatului cu vechime în televiziune.

Ce face și cum arată fiica lui Mihai Gâdea

Dacă pe micul ecran nu ați putut să o remarcați pe Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, atât de des, în mediul online, prezentatorul i-a dedicat foarte multe imagini și filmulețe. Totodată, ajunsă la vârsta adolescenței, tânăra și-a deschis recent părul cu câteva nuanțe, până la cea de blond. Karina este o apariție neașteptată, având la activ și un videoclip pe care l-a lansat în colaborare cu cea mai bună prietenă a ei, la o vârstă foarte fragedă.

Ce face și cum arată fiica lui Mihai Gâdea. Imagini rare cu prezentatorul Antena 3 și adolescenta lui. Foto
Fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha îl face foarte mândru pe prezentatorul Antena 3. Adolescenta și-a lansat și propria piesă

De asemenea, fiica vedetei de la Antena 3 este în momentul de față în clasa a XII-a și va susține în această vară examenul maturității, impuse de probele de Bacalaureat. Karina Maisha se pregătește de facultate, chiar dacă în prezent situația de urgență le-a dat multor tineri planurile peste cap.

Imagini rare cu prezentatorul Antena 3 și adolescenta lui

Fiica lui Mihai Gâdea are trăsături prin care a fost adesea comparată cu mama ei, semănând foarte bine cu soția prezentatorului, mai ales după ce și-a vopsit părul. Mai este cunoscut că adolescenta este elevă la liceul Cervantes, din Bucureşti. Și-a lansat prima piesă, cu tot cu videoclip, pe YouTube, când avea doar 12 ani. A fost un moment care l-a făcut pe Mihai Gâdea foarte mândru să fie în ipostaza de tătic, pentru că prezentatorul a postat și un mesaj pe măsură.

„Karina, fetiţa mea, avea o săptămână când s-a întâlnit cu Eva. Au copilărit frumos şi au aşteptat 12 ani ca să ne povestească visul lor, acum împlinit. Împart cu voi această piesă superbă şi bucuria copilăriei lor“, susținea Mihai Gâdea, cu câțiva ani în urmă, potrivit okmagazine.

Urmăriți Impact.ro și pe