Mesaj plin de durere în cazul Caracal: „Sufletul familiei mele se face bucăți”. Ce s-a aflat despre Alexandra, la 9 luni de la dispariție

Redacția IMPACT 26.04.2020, 14:12
Mesaj plin de durere în cazul Caracal: „Sufletul familiei mele se face bucăți”. Ce s-a aflat despre Alexandra, la 9 luni de la dispariție

De numele lui Gheorghe Dincă se leagă dispariția celor două tinere din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, pe care le-a răpit și le-a ucis. Însă, rămășițele fetelor nu s-au găsit niciodată, ceea ce condus la o și mai mare durere în familiile celor două.

Alexandra Măceșanu, mai bine de jumătate de an de la dispariție

Deși Alexandra Măceșanu a dispărut deja de mai bine de nouă luni, iar durerea pe care o resimte familia se pare că nu s-a estompat cu timpul.

„Dragi romani, astăzi de împlinesc 9 LUNI de când Alexandra noastră a disparut‼️Sufletul familiei mele se face bucăți încet încet‼️ Am vorbit cu Teodora și cu trecerea timpului durerea devine insuportabila‼️Puterea le vine de la noi și de la voi, atât cât mai au‼️NU doresc nici monstrului de Dinca să treacă prin ce trece familia mea”, a scris Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu
Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu

Ancheta nu este, deocamdată finalizată, cu atât mai mult cu cât Gheorghe Dincă își schimbă permanent declarațiie. Deși, în prima fază a spus că le-a ucis cu sânge rece pe cele două adolescente, cel supranumit monstrul din Caracal și-a schimbat declarațiile permanent, iar acum a ajuns să spună că, de fapt, nu el este autorul faptelor. Familiile celor două tinere nu mai știu ce să creadă, sunt debusolate și așteaptă totuși, să afle adevărul.

„O vrem doar pe Alexandra înapoi și ADEVARUL‼️ 9 luni de COSMAR‼️9 luni în care un Sistem odios ne-a mințit și a lansat teorii SF‼️ 9 luni în care m-am luptat SINGUR cu un Sistem putred‼️9 luni de durere, deznădejde, speranță, agonie și extaz‼️ 9 luni de amenințări, intimidari, trădări și manipulări la adresa familiei mele și a mea‼️ 9 luni în care operatorii de la 112 nu au pățit nimic‼️ 9 luni în care politia și procurorii au fost puși înapoi în funcție”, este mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.

Urmăriți Impact.ro și pe