Adio, parcat ilegal în Bucureşti. Schimbările pe care Nicușor Dan le-a pregătit pentru şoferi

Nicu Stan 30.09.2021, 15:30
Adio, parcat ilegal în Bucureşti. Schimbările pe care Nicușor Dan le-a pregătit pentru şoferi

Nicușor Dan, primarul Capitalei anunță un nou regulament de parcare care va fi gata până la sfârşitul acestui an. Noul regulament presupune spaţii pentru banda unică sau pentru pistele de biciclete, conform edilului Bucureștiului.

Nicușor Dan anunță revoluționarea locurilor de parcare în București. Nu a spus despre ce este vorba, însă a anunțat că noulș regulament va fi gata anul acesta

Nicușor Dan a anunțat că va modifica regulamentul în ceea ce privește parcările în București. Edilul Bucureștiului spune că până acum Capitala s-a învârtit într-un cerc vicios, însă noul regulament va revoluționa parcările din București.

De asemenea, Nicușor Dan a anunțat că noul regulament va supăra o parte a locuitorilor, însă va face fericită cealaltă parte din populație.

Nicusor Dan promite ca va rezolva problema parcarilor in Bucuresti
Nicusor Dan promite ca va rezolva problema parcarilor in Bucuresti

Anunțul lui Nicușor Dan

„Cercul vicios în care noi ne învârtim de ani de zile este că oamenii nu renunţă la maşină, pentru că transportul public nu merge.

Nerenunţând la maşină, o parchează pe prima bandă, legal sau ilegal, în funcţie de caz, şi atunci nu ai loc să pui benzi pentru transportul public.

Acesta este cercul vicios în care ne învârtim de ani de zile.  O să vedeţi foarte curând o propunere de regulament de parcare. Nu o să fie iubită de o parte din oameni, o să fie iubită de alta”, a spus primarul Nicuşor Dan, potrivit agerpres.ro.

Ce o să permită noul regulament

Edilul Bucureştiului nu a dat alte date despre proiectul care va revoluționa parcările, însă a anunțat că va fi gata până la sfârșitul acestui an.

„O să ne permită să avem spaţii pentru banda unică şi pentru pistele de biciclete”, a adăugat Nicuşor Dan.

Parcarea nu se mai plătește cu cash

În scopul prevenirii răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV2, începând cu data de 20.10.2020, Compania Municipala Parking București SA sistează programul de lucru cu publicul în sediul din Strada Grigore Cobălcescu, nr 8, sector 1.

Cetățenii care doresc să efectueze plăți sau să depună cereri, reclamații, propuneri sau sesizări, sunt rugați să folosească mijloacele de comunicare și plăți electronice, respectiv:

1. Modalități online pentru contact:

formular online: https://www.cmpb.ro secțiunea CONTACT
e-mail: [email protected]

2. Pentru încheierea contractelor și achitarea abonamentelor:

e-mail: [email protected]
IBAN: RO67 RNCB 0081 1559 8012 0001
Banca Comercială Română

Cum plătești mai ușor parcarea

”Aplicația ”Parking București” vă ajută să parcați mai ușor în Capitală și să plătiți rapid contravaloarea locului ocupat. Descărcați gratuit aplicația ”Parking București” din AppStore sau din Google Play și creați-vă un cont personal pentru a beneficia de toate avantajele ei”, informează cmpb.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe