Adevărul neștiut despre fiul Ioanei, soția lui Ilie Năstase. Cadoul de 120.000 de euro pe care l-a primit

Stan Filon 14.01.2021, 17:24
Adevărul neștiut despre fiul Ioanei, soția lui Ilie Năstase. Cadoul de 120.000 de euro pe care l-a primit

Deși pare greu de crezut, Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, este deja bunică, la vârsta de 43 de ani. Fiul ei din prima căsătorie este deja tăticul unei fetițe superbe, care urmează să împlinească anul acesta doi anișori.

Adevărul neștiut despre fiul Ioanei Năstase, soția celebrului tenismen Ilie Năstase

Theodor, fiul din prima căsătorie al Ioanei, are viața așezată deja, fiind pe picioarele sale chiar de când a devenit adult, de la vârsta de 18 ani. Imediat după majorat, Theodor s-a angajat pentru a-și croi viața așa cum și-o dorește el și se pare că a reușit.

Acum este pe picioarele lui, are propriile afaceri, are o iubită superbă, care întoarce privirile pe unde merge, o fetiță superbă, Theodora, dar a primit recent și un cadou din partea mamei sale, de-acum celebră: un apartament de 120 de mii de euro la malul mării, potrivit spynews.ro.

Adevarul nestiut despre fiul Ioanei Nastase
Adevarul nestiut despre fiul Ioanei Nastase

Theodor, realizat la doar 25 de ani

Din păcate, Theodor a fost nevoit să facă declarații în scandalul în care a fost implicată mama lui, Ioana. Aceasta s-a aflat în conflict direct cu soțul ei, Ilie Năstase. Femeia a sunat la 112,unde a cerut ajutor, spunându-le operatorilor că soțul ei o agresează.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au scos-o din mâinile lui Ilie Năstase. Aceasta a refuzat însă să depună plângere penală pe numele soțului, deoarece acesta mai are probleme cu legea. Primul pe care l-a sunat Ioana Năstase pentru a-i cere sfatul a fost chiar Theodor, fiul său.

”M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață. (…) Motivul nu mi l-a spus în totalitate… A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt, îl văd la televizor”, a spus fiul Ioanei Năstase în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Acesta se pare că nu a vrut să se implice prea multsau să-și impună punctul de vedere, lăsându-și mama să facă exact ce crede ea că este mai bine. ”Să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei”, a mai spus Theodor.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...