Adevărul despre starea de sănătate a Simonei Halep. Ce fel de simptome are, de fapt, sportiva. ”Sperăm să se facă bine”

Rădulescu Valentin 01.11.2020, 17:37
Adevărul despre starea de sănătate a Simonei Halep. Ce fel de simptome are, de fapt, sportiva. ”Sperăm să se facă bine”

La doar o zi după ce jucătoarea de tenis a fost depistată cu noul tip de virus, antrenorul său a vorbit despre adevărata stare de sănătate a Simonei. Acesta ține legătură cu campiona și a mărturisit că rămas surprins să afle că are coronavirus.

Care este starea de sănătate a Simonei Halep, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Artemon Apostu-Efremov este unul dintre antrenorii sportivei care ține legătura cu aceasta și a dezvăluit în ce stare se află acum. Potrivit spuselor lui, Simona Halep are simptome medii, iar de astfel, a rămas surprins atunci când a aflat că a fost diagnosticată cu Covid-19. Campioana a respectat pe cât de mult posibil restricțiile impuse și a fost testată de aproximativ 20 de ori de când și-a reînceput activitatea.

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta.

Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata.

Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a spus Artemon la emisiunea ”Așii Tenisului”, difuzată pe Digi Sport.

Cum se simte Simona Halep după ce a fost infectată

Simona Halep, depistată cu Covid-19

Anunțul în care Simona a anunțat că are coronavirus i-a șocat pe majoritatea fanilor, care nu credeau că virusul poate ajunge atât de departe. Din fericire, aceasta și-a informat urmăritorii că se află în auto-izolare, iar starea ei este momentan una bună.

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună.”, este mesajul Simonei de pe Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe