Adevărul despre relaţia dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase. De ce nu a cerut-o în căsătorie, de fapt

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 18.10.2021, 10:58
Adevărul despre relaţia dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase. De ce nu a cerut-o în căsătorie, de fapt

Liviu Dragnea a dezvăluit de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Fostul lider al PSD a vorbit și despre posibilitatea de avea copii împreună cu iubita lui, dar și despre fosta lui soție.

Irina Tănase, despre căsătoria cu Liviu Dragnea

Anterior, Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, a spus că motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Liviu Dragnea este că fostul șef al PSD nu a cerut-o încă de soție. În plus, ea este de părere că partenerul ei are nevoie de timp să se readapteze, după perioada pe care a petrecut-o la închisoare.

”Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret. Nu prea avem cum să facem lucrurile așa.

Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri… Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a spus Irina Tănase.

Adevarul despre relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase. De ce nu a cerut-o in casatorie, de fapt
Liviu Dragnea si Irina Tanase

Liviu Dragnea, despre motivul pentru care nu a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase

Apoi, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Liviu Dragnea a spus că nu știe când se va căsători cu Irina Tănase, deși își dorește să se întâmple acest lucru, deoarece o iubește. Fostul lider al PSD nu s-ar sfii nici să devină din nou tată, chiar dacă pe 28 octombrie va împlini vârsta de 59 de ani.

”M-a iubit și mă iubește și a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare. Au uitat ce număr de telefon are.

Pe de altă parte, mulți și multe care stăteau mai departe au venit lângă ea și lângă noi, ceea ce mă bucură foarte mult. Da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte.

Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii.”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre fosta lui soție

De asemenea, Liviu Dragnea s-a referit atât la Irina Tănase, cât și la copiii lui și la fosta lui soție. El a spus că îi pare rău că au avut de suferit în ultima perioadă din cauza lui.

”Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.

Dar ei au spus că mă vor susține și au avut de pierdut și au în continuare de pierdut, mai ales copiii”, a mai spus fostul lider al PSD.

Liviu Dragnea a fost căsătorit timp de aproape trei decenii, în perioada 1988 – 2015, cu Bombonica, și are doi copii: Alexandra și Valentin. Vezi AICI cum se descurcă Liviu Dragnea cu banii după ce a ieșit din închisoare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...