Adevărul despre Oana Roman. Cât a slăbit, de fapt, vedeta. Imaginea asta spune tot

Ana Anitoiu 04.12.2021, 08:06

Adevărul despre Oana Roman a ieșit la iveală. Vedeta în vârstă de 44 de ani a fost surprinsă recent în București după ce a ieșit de la un coafor aranjată. Imaginea arată cât a slăbit ea, de fapt, în contextul în care cei mai mulți fani ai ei au fost impresionați să vadă pe rețelele sociale fotografii în care apare mult mai suplă decât obișnuia să fie.

Oana Roman, despre lupta ei cu kilogramele

Oana Roman a spus că a reușit să scape de 20 de kilograme și că își dorește să mai piardă 10 kilograme. Vedeta a spus că a reușit să facă acest lucru prin post intermitent, un ceai de slăbit, dar și proceduri corporale pe care le face cu regularitate la o clinică din Pitești.

„Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a spus Oana Roman, potrivit click.ro.

Adevarul despre Oana Roman. Cat a slabit, de fapt
Oana Roman

Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman

Surprinsă recent pe stradă, în București, de fotoreporteri ai sursei menționate, Oana Roman arată aproape de nerecunoscut. Fiica fostului prim-ministru Petre Roman și-a ales o nouă coafură, cu părul până la umeri și a purtat o haină de blană scurtă, o rochie mov sclipitoare și o pereche de pantaloni negri, împreună cu o geantă neagră și ghete negre. Deschideți galeria foto de mai sus!

Oana Roman este mult mai suplă față de cum era la nunta cu Marius Elisei, de care a divorțat anul acesta, înainte de a se împăca și de a reveni totul la normal în familia lor. Cei doi plănuiesc să facă o petrecere de reînnoire a jurămintelor. Vedeta își dorește să poarte o rochie specială, deoarece nu a fost foarte mulțumită de rochia ei de mireasă.

În luna octombrie, Oana Roman și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că s-a hotărât să-și facă o operație de abdominoplastie, deoarece i s-a lăsat pielea după ce a slăbit, iar în urma nașterii fiicei sale a rămas cu o cicatrice urâtă. Vedeta a spus că este obligată să-și facă această intervenție și că nu îi place să se opereze dacă nu este absolut necesar, mai ales că există tot felul de proceduri noninvazive la care poate apela pentru înfrumusețare.

„Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!, spunea Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...