Oana Roman se pregăteşte de nuntă. Vedeta se recăsătoreşte cu Marius Elisei: “Va fi petrecere mare, îmi voi face rochie aşa cum îmi doresc”

Ana Anitoiu 08.07.2021, 16:20

Oana Roman se pregăteşte de nuntă. Vedeta vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei în același an în care a divorțat de el și are în plan să organizeze o petrecere mare, la care să poarte o rochie de mireasă diferită față de prima pe care a îmbrăcat-o în urmă cu șapte ani.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se vor recăsători civil

De fapt, noua nuntă va reprezenta doar o reînnoire a jurămintelor la biserică. Oana Roman, care a semnat actele de divorț pe 15 februarie, a explicat de ce nu sunt necesare o cununie civilă și una religioasă.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujbă de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele”, a spus vedeta.

Oana Roman se pregateste de nunta. Vedeta se recasatoreste cu Marius Elisei
Marius Elisei si Oana Roman, la nunta lor

Oana Roman, despre cum va arăta rochia de mireasă

De asemenea, Oana Roman a explicat cum va arăta rochia de mireasă pe care o va îmbrăca la vârsta de 45 de ani pentru a-și reînnoi jurămintele alături de Marius Elisei, cu aproape zece ani mai tânăr decât ea.

”Vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mai spus fiica lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Cum au ajuns Oana Roman și Marius Elisei să se împace

De altfel, Oana Roman și Marius Elisei nu se află la prima reînnoire de jurăminte. La trei ani de la nuntă, cei doi au mers din nou împreună în fața altarului. Acum, la aproximativ cinci luni de când a semnat actele de divorț, vedeta a explicat cum a ajuns să se împace cu tatăl fiicei sale, Maria Isabela, în vârstă de șapte ani.

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rău decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman.

Fiica fostului premier Petre Roman a mai dezvăluit că primele probleme din căsnicia ei cu Marius Elisei au apărut la trei luni de la nuntă, când ea s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. ”Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: «Cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări, și ai plecat». Deși el a fost cel care a spus primul că vrea să facem hârtiile”, a adăugat Oana Roman.