Adevărul despre divorţul Roxanei Ciuhulescu abia acum a ieşit la iveală. Coşmarul prin care a trecut vedeta alături de fostul soţ

Andra Daoud 25.01.2022, 09:46
Adevărul despre divorţul Roxanei Ciuhulescu abia acum a ieşit la iveală. Coşmarul prin care a trecut vedeta alături de fostul soţ

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România, din motive medicale. Vedeta nu a pierdut doar șansa de a câștiga marele premiu, ci a ratat și un eveniment important cât timp a fost plecată în Republica Dominicană. Fosta prezentatoare a emisiunii Promotor se judecă și acum cu fostul ei soț pentru o sumă importantă de bani, iar în timp ce a participat la show ar fi trebuit să aibă loc o nouă înfățișare la procesul de partaj.

Adevărul despre divorțul Roxanei Ciuhulescu

În urmă cu cinci ani, Roxana Ciuhulescu divorța de soțul ei, Mihai Ivănescu. Deși divorțul s-a pronunțat în 2017, cei doi încă se află în proces de partaj pentru a-și împărți bunurile comune. O nouă înfățișare trebuia să aibă loc pe 17 ianuarie, în perioada în care Roxana se afla la filmări în Republica Dominicană.

Procesul a fost amânat, pentru că este nevoie de prezența ambelor părți în sala de judecată. Deși inițial au divorțat la notar, cei doi au deschis apoi un proces pentru a-și împărți bunurile comune, care nu sunt deloc de neglijat.

Potrivit taxei de timbru, pe care vedeta a cerut să o plătească în rate, valoarea averii pe care o au de împărțit Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Dincolo de avere, Roxana a mai cerut în instanță să nu mai fie nevoită să îi ceară acordul fostului ei partener pentru anumite situații care o implică pe fiica lor.

Adevărul despre divorţul Roxanei Ciuhulescu abia acum a ieşit la iveală. Coşmarul prin care a trecut vedeta alături de fostul soţ
Roxana Ciuhulescu, alături de fostul soț

Coșmarul prin care a trecut vedeta cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu a fost căsătorită timp de 10 ani cu Mihai Ivănescu, iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Ana Cleopatra. Cei doi au divorțat în 2017, din cauza infidelității bărbatului. Potrivit informațiilor apărute la vremea respectivă în presă, Mihai Ivănescu ar fi înșelat-o pe Roxana cu o japoneză.

Aventura s-ar fi consumat chiar de ziua de naștere a Roxanei Ciuhulescu, când aceasta a împlinit 38 de ani. Există zvonuri potrivit cărora după divorț, fostul soț și-ar fi dus amanta în vila din Pipera în care locuise până atunci alături de Roxana Ciuhulescu.

A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente.

Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, am prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îți este prieten”, povestea Roxana Ciuhulescu, la ceva timp după separarea de primul soț.

La ceva timp după divorț, Roxana l-a cunoscut pe actualul ei soț, Silviu Bulugioiu, alături de care are un băiețel.

 

Urmăriți Impact.ro și pe