Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”. ”Veneau tot felul de oameni în platou”

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 31.03.2021, 09:27
Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”. ”Veneau tot felul de oameni în platou”

Cu toate că a lăsat emisiunea pe mâini bune, mulți fani s-au întrebat care a fost adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la „Vorbește lumea”. Acum, vedeta a dezvăluit de ce a decis, de fapt, să se despartă așa repede de colegii săi de la Pro TV.

Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”

Doar câteva luni îi mai despart de momentul în care își vor ține în brațe pentru prima oară al treilea copil. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt epuizați, dar pregătiți ca familia lor să dea formula de patru pe cea de cinci. Cei obișnuiți să o vadă pe Adela zi de zi, de luni până vineri, lângă Cove, au fost surprinși de decizia ei de a se retrage așa repede din emisiunea pe care o prezintă de ani buni. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la „Vorbește lumea”.

„Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu”, a explicat vedeta, pentru publicația VIVA!.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doreau de ceva vreme al treilea copil, așa că sarcina nu a fost deloc o surpriză. Celebrii părinți au avut trăiri diferite, totuși, în momentul în care un telefon le-a dezvăluit sexul bebelușului. Dacă mămica a simțit de la bun început că va aduce pe lume tot un băiețel, Radu Vâlcan spera să devină tată de fetiță.

„A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare”, a adăugat Adela, pentru aceeași sursă.

Detaliul lăsat la vedere în poza postată de Adela Popescu din vacanță
Adela Popescu și Radu Vâlcan, în vacanță împreună cu cei doi copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan negociază numele celui de-al treilea copil

După ce au aflat că noul membru al familie va fi tot un băiețel, părinții și-au dat seama că au o misiune importantă de îndeplinit până la naștere: alegerea unui nume. Adela a dezvăluit, chiar la „Vorbește lumea”, care sunt cele trei finaliste din competiție:

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove, a mărturisit cu mult umor viitoarea mămică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI