Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a divorțat de primul soț. Actuala ducesă a depus actele

Badea Violeta 14.12.2022, 19:08

Meghan Markle și producătorul de film Trevor Engelson s-au cunoscut în anul 2004, s-au iubit și și-au unit destinele în 2011, însă mariajul lor nu avea să dureze. Cei doi s-au separat în august 2013, invocând „diferențe ireconciliabile”. Adevărul însă, este cu totul și cu totul altul. Iată de ce au divorțat, de fapt, Meghan Markle și Trevor Engelson!

De ce au divorțat, de fapt, Meghan Markle și Trevor Engelson

Surprinzător sau nu, Trevor Engelson nu a apărut deloc în noul documentar al lui Meghan și Harry. Producătorul de televiziune, în vârstă de 44 de ani, s-a întâlnit cu ducesa, în vârstă de 41 de ani, timp de șapte ani, apoi cei doi au decis să facă pasul cel mare. Nunta a avut loc în anul 2011, dar mariajul nu avea să dureze foarte mult.

Meghan Markle și Trevor Engelson au fost căsătoriți timp de doi ani. În august 2013, cei doi au divorțat, invocând „diferențe ireconciliabile”.  De fapt, relația lor se răcise foarte mult, potrivit unei persoane apropiate ducesei. La vremea aceea, Meghan Markle era foarte ocupată cu rolul său din „Suits”, iar fostul său soț lucra în Statele Unite ale Americii.

De ce au divortat, de fapt, Meghan Markle si Trevor Engelson
De ce au divortat, de fapt, Meghan Markle si Trevor Engelson

Ce a dezvăluit o altă prietenă a lui Meghan Markle

O altă apropiată a lui Meghan Markle, Nikki Priddy, a precizat că prietena sa a divorțat de Trevor Engelson, deoarece acesta ,,îi strica imaginea”.

Se pare că ducesa nu agrea deloc stilul vestimentar al bărbatului. Conform lui Nikki Priddy, la scurt timp după ce Meghan a ajuns în Toronto, a făcut parte dintr-un grup de prieteni printre care se număra și stilista Jessica Mulroney.

Partenerul acesteia este Ben Mulroney, fiul fostului prim-ministru Brian Mulroney. Ducesa și-ar fi dorit ca soțul său să arate impecabil la unele întâlniri.

,,Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”, a precizat prietena lui Meghan Markle, în cartea „Meghan and Harry: The Real Story”, scrisă de Colin Campbell, conform celor de la cheatsheet.com.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...