Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Smiley a spus lucrurilor pe nume. „Nu are nevoie de mai mult”

Badea Violeta 19.01.2023, 13:23

După ce a născut-o pe Josephine, Gina Pistol și-a reluat activitatea profesională. Iubita lui Smiley a prezentat emisiunea „Chefi la cuțite”, iar fanii se aşteaptau să o vadă și la America Express. Însă, gazda show-ului de la Antena 1 a rămas Irina Fodor, ca și în sezonul trecut când emisiunea se numea „Asia Express”. Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express s-a aflat abia acum. Cântărețul a dezvăluit totul!

De ce nu prezintă Gina Pistol America Express

Noul sezon al emisiunii „America Express” a debutat duminică, pe data de 15 ianuarie, la Antena 1, de la ora 20:00. Îndrăgita emisiune s-a putut vedea, de asemenea, atât luni, cât și în zilele de marți și miercuri, de la ora 20:30.

Anul acesta, concurenții vor trebui să străbată continentele americane: Mexic, Guatemala și Columbia. Așa cum s-a putut vedea deja, prezentatoarea show-ului este Irina Fodor, deși mulți telespectatori se așteptau să o vadă la cârma emisiunii pe iubita lui Smiley.

Partenera de viață a lui Răzvan Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol, după ce iubita lui Smiley a adus-o pe lume pe Josephine. Cu toate că acum, fetița a mai crescut, Gina Pistol spune că nu se poate dezlipi de copilul ei. Tocmai din acest motiv, prezentatoarea TV a refuzat să prezinte „America Express”.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile.

Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil.

Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a precizat Gina Pistol, la Pro FM România.

Citește și Cum a început relația dintre Gina Pistol și Smiley. „A stat trei ore la mine”!

De ce nu mai prezinta Gina Pistol America Express
De ce nu mai prezinta Gina Pistol America Express

Ce precizări a făcut Smiley

La rândul său, Smiley a spus că, momentan, partenerei sale de viață îi este foarte bine așa, punând accent pe faptul că timpul petrecut cu micuța Josephine este extrem de prețios.

„Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică merge împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm…

Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față.

Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat cântărețul.

Citește și S-a aflat de „mărul Discordiei” dintre Gina Pistol și Dana Budeanu. Ce au cele două vedete de împărțit. „M-am simțit vizată”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...