Delia și-a achiziționat încă un penthouse, în valoare de 3 milioane de euro. Cum arată și unde se află localizată locuința luxoasă

Mirabela Vasile 05.10.2020, 19:12
Delia și-a achiziționat încă un penthouse, în valoare de 3 milioane de euro. Cum arată și unde se află localizată locuința luxoasă

Delia și-a achiziționat încă un penthouse. Vedeta pare că nu a avut probleme cauzată de criza de COVID și a decis să mai cumpere o casă. Achiziția nu a fost mai ieftină de trei milioane de euro. Imobilul are o suprafață de 575 de metri pătrați. Aceasta se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park. Acesta se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Profit.ro.

Delia și-a luat un nou penthouse de 3 milioane de euro

Vedeta și soțul ei stau acum într-un penthouse achiziționat acum șapte ani. La vremea acea au dat aproximativ un milion de euro, în One Floreaska Lake. Ce doi investesc mereu în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties“, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Munteanu.

Delia si sotul ei locuiesc acum intr-un penthouse achizitionat acum sapte ani cu nu mai putin de 1 milion de euro
Delia si sotul ei locuiesc acum intr-un penthouse achizitionat acum sapte ani cu nu mai putin de 1 milion de euro

Celebrul cuplu a plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse. Totuși, diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor.

Ce se știe despre penthouse-ul vedetei în care locuiește de mai mulți ani

Imobilul în care locuiește acum Delia, are mai bine de 400 de metri pătrați și se întinde pe două etaje. Sacara interioară este aceea care face comunicarea între etaje. Delia a apelat la serviciile unui arhitect care s-a ocupat în detaliu ca artista să aibă o locuință ca scoasă din reviste. Video-ul de mai jos a fost filmat în locuința de vis a iubitei vedete.

Urmăriți Impact.ro și pe