Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize. „Dacă aş fi acceptat, emisiunea ar fi continuat”

Ioana Bucur 17.03.2021, 11:15
Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize. „Dacă aş fi acceptat, emisiunea ar fi continuat”

Nouă ani, 18 sezoane, recorduri absolute de audiență. Astăzi, după mai bine de un deceniu de tăcere, adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize a fost dezvăluit. Ce nu a vrut vedeta să accepte, sub nicio formă, chiar dacă ar fi însemnat continuarea emisiunii.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize

Și-a făcut apariția în lumea televiziunii când avea doar 19 ani, ca moderator la TVR Iași. Celebritatea a cunoscut-o cu adevărat, începând din 1999, când a devenit  „Zâna de la Surprize, Surprize”. Timp de nouă ani, show-ul prezentat de ea aducea un număr uriaș de români în fața micilor ecrane, ceea ce se traducea prin audiențe record pentru Televiziunea Română. Vestea că emisiunea nu va continua a fost un șoc pentru fanii devotați. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize. Vedeta a povestit că ea a fost cea care a hotărât să renunțe la proiect, din pricina sarcinii. Venirea pe lume a primului ei copil era un moment prea important pentru ea, așa că a decis să fie „mamă full time”.

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mama full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta. Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”,  dezvăluit Andreea Marin, la Canal 33.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin a plecat de la Surprize, Surprize
Andreea Marin, la Surprize, Surprize

Andreea Marin a descris și momentul emoționant în care și-a ținut fiica în brațe pentru întâia oară. Violeta a venit pe lume într-un moment extrem de dificil pentru vedetă, când se împăcase cu ideea că nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală și era pregătită să apeleze la tratamente medicale pentru a putea deveni mamă.

„Nu am trăit o emoție mai mare decât aceea în care am ţinut-o în brațe pentru prima oară. Dacă închid ochii și acum îmi amintesc. Am plâns din rărunchi. Iar ea plângea pentru că era înfometată. Am aşezat-o la sânul meu și am simțit instant o legătură extraordinară. Am adormit amândouă istovite. Am născut prin cezariană pentru că avusesem doua sarcină extrauterine înainte. Pentru că aveam două operații nu mai puteam naște natural. Mi-am revenit imediat, a doua zi mergeam cu ea în brațe”, a povestit Andreea Marin, pentru aceeași sursă.

S-a simțit folosită de fostul soț

Celebritatea i-a adus satisfacție după satisfacție pe plan profesional, însă același lucru nu poate fi spus și despre viața personală. O romantică incurabilă, Andreea Marin nu a renunțat niciodată la ideea că, la un moment dat, își va întâlni jumătatea. Vedeta a mărturisit că s-a simțit folosită de unul dintre foștii ei soți, care a profitat de notorietatea ei pentru a-și construi propria carieră. Ea a recunoscut că relația pe care a avut-o cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk nu s-a bazat doar pe sentimente de iubire ci și pe interesele bărbatului de a-și pune pe picioare o afacere de succes în România. „Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...