Adelina Pestriţu, schimbare radicală de look. Vedeta face furori. Foto

Ioana Bucur, Badea Violeta 28.05.2021, 10:52

Adelina Pestriţu, schimbare radicală de look. Vedeta, care a reușit să își transforme viața și felul în care arată într-o sursă importantă de venit, fiind unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi din țară, și-a uimit fanii. Cum arată acum.

Adelina Pestriţu, schimbare radicală de look

Una dintre cele mai celebre brunete din showbiz-ul românesc a făcut un experiment neașteptat. Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. Curioasă, poate, să afle dacă, într-adevăr, blondele se distrează mai bine, așa cum spune și piesa lui Rod Stewart, „Blondes Have More Fun”, vedeta a postat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie ce a făcut furori în rândul internauților.

„Nimic nu ne stă în cale atunci când chiar ne dorim să fim fericite. Orice schimbare reprezintă o noutate în viața noastră, iar asta ne face sa ne simțim independente”, a scris Adelina Pestrițu, în descrierea imaginii ce este, de fapt, o reclamă pentru o firmă de

Blondă, cu părul lung, ce îi trece de umeri, și breton, noul look afișat de Adelina Pestrițu i-a dat gata pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar laudele nu s-au lăsat așteptate prea mult:

„Vai, ce bine îți stă”, „Te prinde foarte bine”, Îți stă fantastic. Tu ești superbă oricum”, „Am crezut că este JLo. Semeni perfect cu ea”, „Când ești faină, ești faină și cu părul verde”, „Arăți divin” – au fost câteva dintre cele aproape 300 de comentarii postate de fanii vedetei.

Adelina Pestriţu, schimbare radicală de look
Adelina Pestriţu

Însă schimbarea de look nu a fost una permanentă, Adelina revenind la bobul său scurt, negru. De fapt, dacă aruncăm o privire în imaginile de pe pagina ei de Instagram, vom vedea că, de fapt, Adelina Pestrițu a mai apelat și în trecut la ajutorul perucilor, de fiecare dată când simte nevoia de ceva nou.

Câștiguri uriașe din postările pe platformele de social media

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, cu peste 1,7 milioane de fani doar pe Instagram. La începutul anului 2020, Adelina Pestrițu dezvăluia că se poate trăi foarte bine din postările de pe social media, dacă ești dispus să depui munca necesară:

„Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere. (…) 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favortiă, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori ”, a recunoscut Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...