Adelina Pestrițu, apariție șoc! Schimbarea neașteptată a brunetei

Iancu Andreea 11.06.2020, 16:53

Adelina Pestrițu este o prezență apreciată în mediul online. Vedeta este cunoscută drept influencer, iar activitățile și obiceiurile sale sunt urmărite de un milion și jumătate de oameni. Pentru că își dorește să inspire, Adelina se reinventează constant. De data aceasta, schimbarea vedetei a uimit chiar și fanii.

Vedeta, schimbare de look neașteptată

Adelina i-a lăsat mască pe cei care o urmăresc pe Instagram. Aceasta a postat un clip scurt prin care își anunța fanii că a decis să adopte o nouă tunsoare. Pentru că își ține mereu urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei, Adelina nu a ezitat să le arate noul său look. Vedeta nu se sfiește să încerce lucruri noi, motiv pentru care alege să experimenteze atunci când are ocazia.

Adelina a ales să se tundă din nou scurt, șocându-i pe cei care o îndrăgesc. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să revină la acest look. Bruneta a postat un video pe contul său de socializare. Aceasta a ținut să îi aibă alături și pe urmăritorii săi. Adelina a ales mâinile dibace ale unui hairtylist profesionist iar asta s-a văzut la final. Tunsoarea vedetei arată excepțional.

Vedeta a decis să își facă o schimbare de look spectaculoasă Foto - Instagram
Vedeta a decis să își facă o schimbare de look spectaculoasă
Foto – Instagram

De asemenea, bruneta a dorit să menționeze că se simte extrem de feminină, în ciuda tunsorii scurte. Astfel, Adelina a decis să le facă tuturor cunoștință cu noua sa imagine.

Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință de noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea, a scris Adelina pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...