Adela Popescu și Cabral, îngroziți de ce au descoperit în Republica Dominicană: „Doamne ferește”

Andra Daoud 03.08.2022, 15:40
Adela Popescu și Cabral, îngroziți de ce au descoperit în Republica Dominicană: „Doamne ferește”

Adela Popescu și Cabral au ajuns, alături de echipa de filmare și de concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” în Republica Dominicană. Gazdele emisiunii și echipa vor petrece acolo două luni de zile, iar experiența nu va fi deloc una ușoară. Chiar dacă au ajuns de ceva timp la filmări, cei doi prezentatori încă se acomodează cu condițiile de acolo și nu se feresc să le transmită și celor care îi urmăresc din România cum stau lucrurile acolo.

Ce au găsit Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană

Adela Popescu și Cabral vor fi prezentatorii unui show îndrăzneț de supraviețuire, pe care Pro TV l-a mai produs în trecut. Dacă prezentatorul de la „Ce spun românii” este familiarizat deja cu formatul, pentru că a prezentat și primul sezon, pentru Adela Popescu este prima experiență de acest gen. Pentru a le fi mai ușor pe parcursul celor două luni petrecute în junglă, cei doi și-au luat și familiile cu ei.

Chiar dacă sunt alături de cei dragi, celor doi nu le este deloc ușor să facă față condițiilor din Republica Dominicană. Diferența de fus orar, clima și atmosfera umedă din junglă le-au dat bătăi de cap celor doi prezentatori. Ei nu se sfiesc să recunoască faptul că experiența este una plină de provocări pentru toată lumea, de la echipa de producție până la concurenți.

„Cabral: După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire!
Adela Popescu: Și niște țânțari… Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar.
Cabral: Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten!”, au declarat cele două vedete TV.

Adela Popescu si Cabral, ingroziti de ce au descoperit in Republica Dominicana. Doamne fereste 1
Adela Popescu si Cabral au inceput filmarile pentru Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Emisiunea revine la Pro TV după 7 ani

Pro TV a reluat formatul show-ului de supraviețuire, după o pauză de 7 ani. Atunci când s-a difuzat pentru prima dată, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar la finalul aventurii, câștigător a fost declarat Cătălin Moroșanu. Acum, echipa de la Pro TV revine în junglă pentru un nou sezon în care șase vedete feminine și șase masculine se vor lupta pentru marele premiu.

Concurenții vor locui în junglă și vor avea de înfruntat numeroase probe dificile, pentru a dovedi că merită să câștige. Pro TV nu a anunțat încă oficial care sunt cei 12 concurenți, dar în spațiul public au apărut deja numele celor care se vehiculează că au pornit în aventură.

Ruxi (Rux și Opulență, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil”), Anisia Gafton, Mara Bănică, Tania Popa, Bia Khalifa și Lidia Buble, pe de-o parte, și Răzvan Botezatu, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Alex Bogdan și Giani Kiriță, pe de altă parte, ar fi concurenții show-ului pentru care au început recent filmările.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe