Mihai Bobonete, distrus de durere după moartea unei persoane dragi. Declarația emoționantă a vedetei PRO TV

Ioana Bucur 05.06.2022, 13:15
Mihai Bobonete, distrus de durere după moartea unei persoane dragi. Declarația emoționantă a vedetei PRO TV

Nu a fost loc de glume astăzi, buna dispoziție a fost înlocuită de tristețe. Sunt momente dificile pentru Mihai Bobonete. Juratul de la „Românii au talent” a anunțat că o persoană foarte importantă din viața sa a murit. Actorul a transmis un mesaj emoționant bunului său prieten, un om care i-a fost un sprijin uriaș.

Mihai Bobonete, mesaj emoționant după moartea unui bun prieten

Mihai Bobonete trece prin momente dificile. Juratul de la „Românii au talent” a dezvăluit că un prieten drag s-a stins din viață.

Este vorba despre un om care i-a fost un sprijin uriaș în urmă cu 20 ani de ani, moment în care vedeta „bănănăia prin negura incertitudinii”. Poreclit „Motanul”, bărbatul despre care Mihai Bobonete spune că a fost una dintre cele mai inteligente persoane pe care le-a cunoscut a fost o sursă de inspirație pentru actor.

Vedeta a povestit, pe o platformă de social media, o amintire prețioasă pe care o are alături de el și pentru care întotdeauna îi va mulțumi.

,,Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin cand bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani si a fost , fara indoiala , unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vietii mele. Motanu avea umor, canta dumnezeieste la chitara, stia istorie de dadea pe afara.

Intr-o seara, la Magura, pentru ca eram mai multi decat tinea casa, eu si Motanu am dormit pe prispa. Ploua frumos si picaturile care se loveau de marginea garduletului ce delimita prispa, se spargeau si ne umezeau mutrele noastre si ochi nostri inchisi.

Motanu tot turuia o legenda despre Ghica, asasinat si alte alea… deodata am auzit strigate prin ploaia noptii si la cateva secunde il vedem pe Cristi Horia (Vioară) iesind din casuta din valea si tremurand pe motivul ca vazuse o fantoma la capul patului , care fantoma avea un opaiț si ii zambea periculos.

Motane sa nu te superi ca doar asta mi-a venit acum…Drum lin si sa le zdrangani si alora chitara ta electrica pana li s-or ridica penele pe aripi!!!”, a fost mesajul actorului de pe pagina sa oficială de Facebook.

mihai bobonete prieten

Primul sezon la „Românii au talent”

Mihai Bobonete a încheiat recent primul sezon în scaunul juraților la „Românii au talent”. Unul dintre momentele care l-au emoționat cel mai mult pe scena show-ului a fost prezentant de doi artiști ucraineni, soț și soție.

„Bravo! Excelent! Am văzut atât de mulți acrobați din Ucraina care au venit în fața noastră și de fiecare dată mă uimește cât de diferite sunt numerele și cât de complexe. Trebuie să vă spun că numărul vostru este de departe cel mai bun pe care l-am văzut până acum la Românii au talent”, a spus juratul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...