Adela Popescu, în hohote de plâns. Radu Vâlcan a tras o sperietură soră cu moartea. Ce i s-a întâmplat vedetei

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 29.05.2021, 13:27

Adela Popescu a povestit că a plâns în hohote, iar Radu Vâlcan a tras o sperietură soră cu moartea din cauza ei. Vedeta, care urmează să devină mamă pentru cea de-a treia oară, a explicat ce i s-a întâmplat.

Motivul pentru care Adela Popescu a plâns în hohote

Adela Popescu nu le-a crezut pe femeile care i-au spus, de-a lungul timpului, că le-au făcut necazuri hormonii. Asta până în urmă cu câteva zile, când vedeta a izbucnit în lacrimi fără să știe de ce. A reușit să îl sperie pe soțul ei, Radu Vâlcan, care n-a înțeles despre ce era vorba.

”Și cum susțineam eu sus și tare că «văi, dom’ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii», cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu înțelege”, a povestit artista.

Adela Popescu, in hohote de plans. Radu Valcan a tras o sperietura sora cu moartea. Ce i s-a intamplat vedetei
Adela Popescu

Care o fost soluția pentru Adela Popescu

Soluția a fost una extrem de simplă pentru Adela Popescu. N-a fost nevoie decât de puțin răsfăț culinar dulce pentru ca toată tragedia să dispară. ”Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg”, a povestit vedeta, care și-a întrebat fanele dacă au avut astfel de întâmplări.

Unul dintre răspunsurile pe care le-a primit n-a avut menirea de a o liniști pe artistă. ”Daa!! Toată ziua am plâns și noaptea am născut”, a scris una dintre fanele ei. ”Aoleu! Sper sa nu fie cazul și la mine, că micuțul ar trebui să mai stea la «dospit»”, a reacționat Adela Popescu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a povestit anterior cum a început povestea de dragoste dintre el și Adela Popescu. Cei doi repetau și filmau mult împreună, când el și-a dat seama că s-a îndrăgostit de actriță. I-a furat primul sărut pe holurile studiourilor din Buftea.

”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea”, a spus Radu Vâlcan zâmbind, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...