Adela Popescu împlinește 35 de ani. Ce fotografie a postat Radu Vâlcan: „Mi-e greu”

Ioana Bucur 08.10.2021, 17:12
Adela Popescu împlinește 35 de ani. Ce fotografie a postat Radu Vâlcan: „Mi-e greu”

După ce s-a luptat cu Covid-19, la doar câteva săptămâni de la venirea pe lume a celui de-al treilea copil, familia vedetei PRO TV are toate motivele să sărbătorească. Adela Popescu împlinește 35 de ani. Pentru a marca momentul așa cum se cuvine, Radu Vâlcan a postat o fotografie senzațională cu soția sa.

Ce promisiune și-a făcut Adela Popescu, în ziua în care a împlinit 35 de ani

Are o carieră de succes, un soț care o adoră, trei copii frumoși și sănătoși și arată parcă mai bine ca oricând. Adela Popescu se poate declara, fără nicio ezitare, un om fericit, împlinit pe toate planurile. În ziua în care a împlinit 35 de ani, vedeta și-a făcut o promisiune importantă, un principiu pe care ar trebui să îl adopte, de fapt, toate femeile, indiferent de vârstă.

„Mi se pare destul de greu ce urmează să fac acum și anume să mă privesc în ochi și să-mi spun că sunt minunată! Sunt perfectă așa cum sunt, cu toate defectele și calitățile mele, cu coșul ăsta care nu mai trece, cu ridurile de pe frunte, cu ochii ce dese ori sunt foarte obosiți, dar care transmit multă iubire.

Îmi promit că o să am grijă să fac acest exercițiu în fiecare zi, pentru că e foarte important să ne iubim și să ne oferim momente de plăcere și să găsim contexte care să ne facă ochii să strălucească și să iubim mult! În primul rând pe noi, ca mai apoi să putem oferi celor din jurul nostru, pentru că suntem minunate!”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu împlinește 35 de ani. Ce fotografie a postat Radu Vâlcan
Fotografia postată de Radu Vâlcan

Fotografia și mesajul emoționant postate de Radu Vâlcan

Chiar dacă au fost, ani buni, angajați ai unor trusturi TV rivale, acasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt o echipă extraordinară. Se iubesc ca în prima zi, se respectă reciproc, se încurajează și sunt mereu sprijinul celuilalt, în momentele dificile.

De ziua de naștere a Adelei Popescu, Radu Vâlcan a vrut să posteze o „poză mișto” cu soția sa, misiune dificilă, însă, pentru că „în toate ești superbă”. Prezentatorul „Insula Iubirii” a ales o fotografie făcută, din câte se pare, într-o vacanță, în care Adela privește zâmbind spre obiectivul aparatului de fotografiat, nemachiată, cu părul lăsat liber – fericirea radiind din fiecare por.

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...