Îți amintești de Bogdan de Insula Iubirii? Nu mai arată deloc așa cum îl știai

Andrei Cezar 12.05.2020, 12:51
Îți amintești de Bogdan de Insula Iubirii? Nu mai arată deloc așa cum îl știai

Bogdan de la Insula Iubirii este de nerecunoscut. După ce s-a despărțit de Hannelore, bărbatul a hotărât să să-și facă și o schimbare de look și să se concentreze mai mult pe viața profesională.

Bogdan de la Insula Iubirii, schimbare de look

În sezonul 4 al emisiunii, Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au format, poate cel mai controversat cuplu. Dacă la început cei doi considerau că nimic nu poate să-i despartă, treptat, frumoasa blondină a început să petreacă tot mai mult timp alături de ispita Andi motiv pentru care, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar relația lor a început să fie zdruncinată din temelii. La final, Bogdan i-a dat iubitei sale, Hannelore, o ultimă șansă, după o lungă ceremonie a focului. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, au fost în luna de miere, însă mariajul s-a destrămat, în ciuda încercării lor de a face ca relația să funcționeze.

Recent, Bogdan Ionescu i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii cu o schimbare radicală de look, dar și cu vești despre viața sa profesională. El se gândește acum doar la propriile afaceri și la călătoriile pe care vrea să le facă după ce trece perioada de pandemie.

”Am închis business-ul cu tractări, curând voi deschide o firmă de închirieri de mașini. De asemenea, dezvolt un sistem pe network marketing și am în plan să călătoresc de toți bănuții”, a declarat Bogdan Ionescu, potrivit celor de la Spynews.

Îți amintești de Bogdan de Insula Iubirii? Nu mai arată deloc așa cum îl știai
Îți amintești de Bogdan de Insula Iubirii? Nu mai arată deloc așa cum îl știai

Filmările pentru Insula Iubirii, suspendate din cauza pandemiei

În luna martie postul de televiziune Antena 1 a anunțat că filmările emisiunii se suspendă din cauza pandemeiei de coronavirus. Chiar dacă Republica Dominicană, acolo unde aveau loc filmările, era considerată o locație sigură, echipa de producție a decis întoarcearea tuturor în București, acolo unde au rămas în izolare o perioadă de două săptâmin, conform protocolului.

“Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, declara atunci Radu Vâlcan, în  emsiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți Impact.ro și pe