Acuze pentru vameșii maghiari de la frontiera cu România. ”Au dat cu ușa în mine”

Luiza Moldovan 21.05.2020, 16:48

Scene imposibil de imaginat la granița cu Ungaria! Un șofer de tir de cetățenie română a avut un incident foarte grav cu vameșii maghiari la vama Nădlac. Așteptase 24 de ore să intre în țară. Omul era la capătul puterilor.

Vameșii maghiari de la frontiera cu România, acuzați de violențe. Ce a povestit un român

„Eram cu copilul și soția, care e gravidă”, a povestit el. După o așteptare chinuitoare în condiții foarte grele, răbdările oricărui om încep să se epuizeze. Mai ales când vede că alții i-o iau înainte, fără să mai țină cont de nimic.

Pentru că n-a mai suportat lipsa de respect a celorlalți, Fănică Bordînc a pus mașina pe mijlocul sensului de mers spre Ungaria.

„Am venit în ţară pentru că am văzut că nu mai este nevoie să stai în carantină, ci doar în izolare. Sunt plecat de 30 de ani în străinătate. M-a anunţat un prieten despre situaţia din vamă, aşa că mi-am cumpărat provizii. Eram în maşină cu copilul şi cu soţia care este gravidă. Unii dintre cei care aşteptau în coloană la vamă intrau în faţă. Până la urmă, cei de la vamă ar fi trebuit să ne organizeze. Am încercat să discut cu ei, ca să nu le mai dea voie să iasă din coloană. Au fost două maşini de Bucureşti şi Bacău pe care le-au întors în urma intervenţiei mele”.

Violențe nejustificate asupra unui român la vama Nădlac
Violențe nejustificate asupra unui român la vama Nădlac

A pus mașina de-a curmezișul drumului, cu acordul tuturor

Urmăriți Impact.ro și pe