Acuzațiile care cutremură lumea fotbalului. Dumitru Dragomir aruncă în aer FRF. „Cred că știu și serviciile”

Andrei Cezar 03.01.2022, 09:26
Acuzațiile care cutremură lumea fotbalului. Dumitru Dragomir aruncă în aer FRF. „Cred că știu și serviciile”

Dumitru Dragomir face dezvăluiri care cutremură fotbalul românesc. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit, duminică seara, într-un interviu pentru postul Realitatea Plus, despre implicațiile serviciilor secrete și ale oamenilor politici în fotbal. Potrivit lui Mitică Dragomir, actualul președinte al FRF Răzvan Burleanu este susținut de o parte a politicienilor în frunte cu Vasile Dâncu care ar fi „un apropiat al serviciilor”.

Dumitru Dragomir, acuzații care cutremură fotbalul românesc: „Nici Biden nu îl învinge pe Burleanu”

La începutul acestui an vor avea loc alegeri pentru președinția Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu va candida pentru al treilea mandat în fruntea fotbalului românesc. Tot mai multe voci îl acuză pe Burleanu că a fost susținut de oameni politici pentru a câștiga șefia FRF, iar acest lucru pare să îi aducă un nou succes la alegerile viitoare.

Dumitru Dragomir este convins că orice alt contracandidat ar avea, Răzvan Burleanu va câștiga alegerile fără probleme.

Burleanu este pus de oameni politici și de servicii, nu are niciun fel de rezultat. E tare Dâncu acolo, este apropiat serviciilor și nu se atinge nimeni de Burleanu. Nici Biden nu-l învinge pe Burleanu. Nu îl bate nimeni.

Tot Coldea și ăștia îl țin. Grupul de la Cluj este foarte tare”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea PLUS.

Fostul șef al LPF este convins că în fotbal se învârt bani negri, de a căror existență știu și serviciile secrete.

Fără bani negri nu se poate trăi în fotbal. Cred că știu și serviciile. Una este când există corupție, alta e când folosești bani negri pentru bunul mers al lucrurilor”, a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Pe Gică Popescu l-au luat și l-au băgat la pușcărie să câștige Burleanu”

În ceea ce privește condamnările celor opt oameni din fotbalul românesc în celebrul Dosar al Transferurilor, printre care se află și Gică Popescu, Dumitru Dragomir este convins că decizia instanței a fost luată la „ordinul lui Băsescu”.

Pe Gică Popescu l-au luat și l-au băgat la pușcărie să câștige Burleanu. Toți din fotbal s-au dus nevinovați la pușcărie. Fără ordinul lui Băsescu nu se ducea nimeni la pușcărie. Peste 15 s-au dus la pușcărie. La mine a ieșit Băsescu pe post și a spus: întrebat de presă de ce Dragomir nu a fost arestat a spus: „am vrut, dar nu a pus mâna pe bani”. Aveam microfoane și sub limbă. Trebuia să mă prindă și pe mine. Serviiile și DNA făceau ce voia Băsescu. Acum s-au mai potolit”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Urmăriți Impact.ro și pe