Prunea, declarații incendiare despre Răzvan Burleanu: „După asemenea mărturii, procurorii ar fi descins a doua la zi la FRF”

Andrei Cezar 28.12.2021, 16:51
Prunea, declarații incendiare despre Răzvan Burleanu: „După asemenea mărturii, procurorii ar fi descins a doua la zi la FRF”

Florin Prunea a lansat un nou atac virulent la adresa șefului FRF. Fostul portar nu s-a arătat deloc surprins de refuzul celor trei antrenori ofertați de Federație – Hagi, Lucescu junior și Petrescu – și spune că de vină pentru situația în care a ajuns echipa națională este Răzvan Burleanu care a dus în derizoriu funcția de selecționer.

Prunea a mai declarat că la echipa națională se dau sume importante de bani pentru covocarea sau titularizarea unor jucători și că ar fi trebuit ca oficialii de la Casa Fotbalului să fie anchetați de procurori, dar nu se întâmplă acest lucru pentru că Burleanu ar avea „sapte”.

Prunea, atac virulent la adresa lui Răzvan Burleanu: „După asemenea mărturii, procurorii ar fi descins a doua la zi la FRF”

În contextul în care la începutul anului viitor vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte al FRF, Răzvan Burleanu este văzut drept câștigător sigur de tot mai multe voci din fotbalul românesc. Însă actualul șef de la FRF are și mulți contestatari. Printre cei mai vehemenți este Florin Prunea.

Fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale a vorbit recent, într-un interviu acordat publicației online Playsport.ro, despre posbilitatea ca Burleanu să aibă un contracandidat serios la alegerile viitoare și a precizat că nu ar mai fi nimeni interesat de această funcție.

Nu mai interesează pe nimeni, pentru că FRF a dus în derizoriu două funcții: președinte și selecționer. Ce se întâmplă în aceste zile ni-l arată pe Burleanu în toată splendoarea lui: niciun antrenor serios nu acceptă să lucreze cu el.

Îi înțeleg disperarea, pentru că are nevoie de cineva care să facă o treabă serioasă, dar lumea îi întoarce spatele, pentru că federația e un organism falimentar. Nu mai reprezintă nimic. Păi, ce pretenții să ai când pui la națională un antrenor fără licență? Stoichiță e acum cel mai fericit.”, a declarat Florin Prunea.

„Dacă venea Hagi, Lucescu sau Petrescu, făcea curățenie de sus până jos”

În plus, Prunea a spus că la echipele naționale s-ar da mită sume importante de bani pentru convocarea sau titularizarea unor jucători. Dezvăluirea a fost făcută inițial de Marcel Popescu, fost director de dezvoltarea în cadrul FRF și preluată de Florin Prunea.

Dacă venea Hagi, Lucescu junior sau Petrescu, făcea curățenie de sus până jos. Nu se mai atingea nimeni de naționale. Ăștia sunt oameni realizați, nu te apropii de ei cu un trening și un kilogram de carne. Nu mai mergea să iei la lot pe fiul președintelui AJF cutare sau pe băiatul votantului X.

Nu mai mergea cu 3.000 de dolari convocarea și 5.000 de dolari titularizarea. N-am spus eu asta, ci chiar un om din interior, Marcel Pușcaș, în cartea sa. După asemenea mărturii, procurorii ar fi descins a doua la zi la FRF într-o țară normală. Sigilau sediul federației și întrebau: ”Ce se întâmplă, domnilor? Avem declarațiile astea de la un director din instituție”. Dar nu s-a mișcat nimic. Asta înseamnă că băiatul ăsta are un spate puternic, care nu poate veni decât din zona celor care l-au plantat la FRF.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe