Actorul celebru care regretă că nu mai apare în Las Fierbinți. A recunoscut totul: „Eram plin de bani acuma”

Stan Filon 10.06.2023, 16:46
Actorul celebru care regretă că nu mai apare în Las Fierbinți. A recunoscut totul: „Eram plin de bani acuma”

Un actor celebru regretă enorm că nu mai apare în Las Fierbinți. A fost distribuit în celebrul serial de la Pro TV, chiar din primul sezon, însă recunoaște că l-a cam luat gura pe dinainte, așa că a fost rapid dat afară. Recunoaște că acum ar fi fost plin de bani, dacă nu dădea semne de aroganță.

Actorul celebru care regretă că nu mai apare în Las Fierbinți

Actorul Iulian Postelnicu a fost distribuit în serialul „Las Fierbinți” chiar din primul sezon. L-a interpretat pe profesorul Doru, din Las Fierbinţi, însă l-a cam luat gura pe dinainte. Recunoaște acum că a fost destul de arogant și așa s-a ajuns ca rolul său să dispară rapid din sezonul 2.

Actorul Iulian Postelnicu a fost recent invitat în podcastul #FaceOFF, unde a vorbit despre cariera sa. Așa a venit vorba despre celebrul serial de la Pro TV ajuns deja la sezonul 22.

Actorul celebru care regreta ca nu mai apare in Las Fierbinti. A recunoscut totul Eram plin de bani acuma
Actorul celebru care regreta ca nu mai apare in Las Fierbinti. A recunoscut totul Eram plin de bani acuma

„Nu e, dom’ne, ce trebuie”

„Am intrat şi în Las Fierbinţi, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea. Regret, da, pentru eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta… Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”. Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a recunoscut celebrul actor.

Între timp, chir dacă nu a mai fost distribuit în la Fierbinți, Iulian Postelnicu și-a văzut de meserie mai departe și chiar a reușit să câștige premii importante pentru rolurile din cinematografie, inclusiv trofeul Gopo de anul acesta,  pentru „Cel mai bun actor în rol principate susținut de l”, în „Oameni de treabă”.

Chiar dacă nu mai face parte din distribuția Las Fierbinți, actorul a păstrat o relație bună cu echipa de filmare și cu regizorul Dragoş Buliga. Ba, mai mult, colaborează din când în când pentru serialul pe care îl regretă și în prezent. „Mai scriu pentru ei. Cu Dragoş Buliga (regizorul serialului, n.r.) mă înţeleg foarte bine şi cu toată lumea de acolo”.

A renunțat la aroganță Iulian Postelnicu?

Și-a învățat lecția actorul? A renunțat el la acea aroganță de care a dat dovadă atunci când a început să le dea indicații celor din echipa de filmare Las Fierbinți? Iată ce spune:

„Nu ştiu, să zică lumea. Sper că nu… Dar mai păţesc să mă duc aşa în nişte bătălii care sunt iluzorii şi rămân convins în ele. Şi chestia asta nu-mi serveşte nici mie şi de multe ori nu serveşte nici proiectului. Adică s-a întâmplat să nu ascult ce propun alţii sau ce-mi sugerează alţii şi nu funcţionează. Fiind o treabă de echipă, nu funcţionează atitudinea asta. E mult mai util pentru întreg, să îţi dai seama că tu eşti o parte din tot procesul şi că trebuie să asculţi, să încerci să vezi, să testezi ideea celuilalt. Şi dacă nu merge, vede şi celălalt. E mult mai util aşa, mai constructiv. Dar chestia asta am învăţat-o în timp, numai dând cu capul”, a conchis actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...